Bolek Polívka: Takhle hraju opilce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bolek Polívka: Takhle hraju opilce!

Bolek naprosto dokonale předvedl svého podnapilého kamaráda.
Bolek naprosto dokonale předvedl svého podnapilého kamaráda. (pro Aha! – Lukáš Fronk)

BRNO – Další díl Bolkovin bude přímo nabitý humorem! Bolek Polívka (57) si zahrál svého opilého kamaráda z Vizovic, který údajně vymyslel skoky Aleše Valenty. „V podnapilém stavu se snažil sjet svah a náhodně se při tom trefil na sněhovou hroudu.

Ta ho vymrštila do nečekaných výšek, tím získal rotaci o několika saltech a vrutech... Akorát nedopadl jako Aleš,“ politoval kamaráda Polívka.

Jedním z hostů už devětačtyřicátého pokračování Bolkovin byl totiž i Aleš Valenta. To další host – Milan Markovič obhájil svůj brzký příjezd na farmu v Olšanech, kde se pořad natáčí. Přijel údajně už o dva dny dříve. „Mám špatný orientační smysl, ztrácím se už i v našem třípokojovém bytě, tak si raději dávám náskok,“ zdůvodnil Markovič.

Těhotná Tereza Kostková zase povyprávěla o svých problémech v dětství s rozlišením kilogramů a dekagramů. Když vzpomněla na nákup koniny, vedle sedící velký milovník koní Bolek Polívka se upřímně vyděsil. Kostková, která je v sedmém měsíci těhotenství, se divákům svěřila, že pokud to bude holčička, pojmenuje ji českým jménem Stánička. „Kluk se bude jmenovat Jozífek nebo Tonda,“ dodala populární herečka a moderátorka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.