Zahraniční hvězda v Ordinaci: Na natáčení létá soukromým letadlem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zahraniční hvězda v Ordinaci: Na natáčení létá soukromým letadlem!

Jackuliak hraje milence Morávkové.
Jackuliak hraje milence Morávkové. (Foto: TV Nova)

Tak moc stál o to hrát milence Dany Morávkové (45), že slovenský herec Ján Jackuliak (38) nemá problém absolvovat 300 km do Prahy z Bratislavy a zpět. Jenže kolikrát nestíhá, takže si musí na natáčení české Ordinace pronajímat soukromé letadlo. Jedna cesta ho tak vyjde odhadem na 35 tisíc korun!

„Herci v Česku nemají soukromé letadlo? U nás na Slovensku mají všichni herci soukromé letadlo, jenom Kramár má tryskáč,“ vtipkuje herec, který včera nastoupil do Ordinace jako hokejista Andrej Martynčák a hlavně nová láska doktorky Zdeny Suché. Natolik jí poblázní hlavu, že se kvůli bude rozvádět!

Soukromé letadlo Jackuliak pochopitelně nevlastní, ale tu a tam jeho služeb využije. U nás i na Slovensku existuje mnoho společností, které fungují jako taxi ve vzduchu. Cesta menším soukromým letadlem se dá pořídit do 20 000 korun.

„Nejčastěji ale jezdím vlakem,“ říká Ján. Nejen, že se v něm odpočine, ale také ušetří. „Autem nejezdím takřka nikdy, připadá mi nebezpečné po celodenním natáčení sednout na několik hodin za volant,“ přiznává bez okolků slovenský herec, kterého čeští diváci znají jako polepšeného komunistu Karpíška ze seriálu Vyprávěj.

Do Ordinace míří i Vasil z Ulice
Tým lékařů kamenické nemocnice v listopadu posílí kontroverzní chirurg Doc. MUDr. Leoš Mára. Ztvární ho Robert Jašków (46) alias mafián Vasil z nekonečného seriálu Ulice. „Jsem zvyklý hrát gaunery, takže když jsem se dozvěděl, že doktor Mára nebude typický klaďas a že navíc bude mít plné kapsy fetu, nepřekvapilo mě to,“ směje se herec. „Doktor Mára ale v porovnání s gaunery, které jsem hrál, zas takový záporák není,“ dodává.



Přečtěte si
tenerife
3. 9. 2016 • 13:03

Nevím,proč tuto roli musel hrát slovenský herec, sice Zdenu Suchou odstěhovali do Košic,docela by se na tu roli hodil David Pospíšil, je to bývalý hokejista, hrál v Policii Modrava náčelníka horské služby, je to fešák a sympaťák,docela mě zarazilo, že pan Jackuliak má 38 roků, vypadá o dost starší.

zubni.pasta
2. 9. 2016 • 12:36

Slováci mi nevadí už mi hodně vadí Morávková ( Suchá ) tu by už mohli poslat někam do..... Baba protivná. Neustále zašlíbená jak sedmihradská opice plazí se po každém koho potká - hnus baba.

fouk.si
2. 9. 2016 • 12:32

Taky se mi zdá ta Hanička taková nějaká divná. Morávková si hraje na diblíka a při tom už je to matróna v létech.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.