Patrasová v Jordánsku: Hrozba černého velblouda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Patrasová v Jordánsku: Hrozba černého velblouda!

Dagmar Patrasová se chtěla potápět v Mrtvém moři, pak ale zjistila, že to tak jednoduché není!
Dagmar Patrasová se chtěla potápět v Mrtvém moři, pak ale zjistila, že to tak jednoduché není! (: archiv Dagmar Patrasové)

JORDÁNSKO – Prodloužený víkend Dády Patrasové (51) a jejího manžela Felixe Slováčka (63) v Jordánsku málem skončil katastrofou! Tak jako v Čechách přináší smůlu černá kočka, při průjezdu Mrtvým údolím přeběhl Dádině autu přes cestu velký černý velbloud!

Prodloužený víkend Dády Patrasové (51) a jejího manžela Felixe Slováčka (63) v Jordánsku málem skončil katastrofou! Tak jako v Čechách přináší smůlu černá kočka, při průjezdu Mrtvým údolím přeběhl Dádině autu přes cestu velký černý velbloud! „V klidu jsme projížděli údolím a koukali se po krásné krajině, a najednou proti nám zpoza nějakých kamenů vyběhl ohromný černý velbloud! Sotva jsme to ubrzdili a vyhnuli se mu, ani nechci pomýšlet, jak by to mohlo dopadnout!“ prozradila nedělnímu Aha! cestovatelka Patrasová.

A to nebyl jediný problém. Místní domorodci totiž věří, že nečekaná srážka s černým velbloudem nosí smůlu. Dokonce se podobně, jako u nás při rozbití zrcadla, obávají sedmi let neštěstí. Dáda ten den zažila v Jordánsku hned další nepříjemnost. Chytila ji policie!

„Našim známým, se kterými jsme cestovali, nedorazil na letiště kufr. Když jsme se pro něj vraceli, nechali jsme auto stát před letištěm, bohužel jsme neviděli značku, která to zakazovala. Přišel policista a chtěl nám dát vysokou pokutu. Naštěstí jsem se před cestou naučila pár slovíček a pokusila ho ukecat. Když slyšel jak nemotorně se snažím mluvit, rozesmál se a pokutu nám odpustil,“ dodává Dáda, která si v minulosti užila dost starostí s nemocí, útoky některých médií, i nutností podstupovat složitou léčbu nádoru na hypofýze. Právě do Jordánska si jela s manželem od všech strastí odpočinout. A i když jinak zažili na krátké dovolené jen samé krásné zážitky, přece jen jim pověra místních nahnala strach.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.