Martin Maxa: Okradli ho! Už zase | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Martin Maxa: Okradli ho! Už zase

Martin Maxa
Martin Maxa (: ČTK)

LITVÍNOV – Zpěvák Martin Maxa (46) si zoufá! A pocit beznaděje se v něm mísí s pořádnou zlostí! Přímo před jeho domem totiž ukradli auto Škoda Octavia, které před šesti měsíci dal své přítelkyni Sylvě k narozeninám.

Zpěvák Martin Maxa (46) si zoufá! A pocit beznaděje se v něm mísí s pořádnou zlostí! Přímo před jeho domem totiž ukradli auto Škoda Octavia, které před šesti měsíci dal své přítelkyni Sylvě k narozeninám.

„Auto bylo pro mne a celou rodinu včetně přítelkyně ulehčením při každodenních záležitostech a povinnostech. Navíc se dvěma dětmi, které s přítelkyní máme, je doprava bez vozu dosti komplikovaná,“ stěžuje si Maxa, který má na zloděje opravdu velký pech. Před několika lety mu prý dokonce třikrát po sobě vykradli byt, a jak kytarový sólista potvrzuje, podobné lumpárny se mu dějí dnes a denně. „Jako bych tyhle delikty přitahoval,“ svěřil se deníku Aha! Martin, který už se svou družkou Sylvou plánuje koupi dalšího automobilu. „Až nám pojišťovna vyplatí peníze za tuhle krádež, tak si nějaké auto co nejdříve pořídíme. Ale bude to takové, které už jen tak někdo neukradne,“ dodal naštvaně Maxa.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.