Třískovi fandila manželka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Třískovi fandila manželka

Manželka Jana Třísky Karla Chadimová svého muže povzbuzovala i navzdory zlomené noze, kterou má fixovanou v ortéze.
Manželka Jana Třísky Karla Chadimová svého muže povzbuzovala i navzdory zlomené noze, kterou má fixovanou v ortéze. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – První premiéru si v Divadle Na Jezerce odbyla »hra tří Janů« Kumšt, která v hledišti přivítala i řadu vzácných hostů.

První premiéru si v Divadle Na Jezerce odbyla »hra tří Janů« Kumšt, která v hledišti přivítala i řadu vzácných hostů. Kromě bývalého prezidentského páru Václava a Dagmar Havlových hru zhlédli třeba Jiřina Bohdalová (75), Lubomír Lipský (83), Petr Kostka (68) či manželka hlavního představitele Jana Třísky (70) Karla Chadimová, která si premiéru svého manžela nenechala ujít navzdory zlomené noze!

„Měla jsem tu nohu už několikrát operovanou a zase mi to nevydrželo,“ líčila Chadimová, jak přišla k ortéze. „Ale není to vůbec nic vážného, naštěstí mi to nevzalo potěšení ze hry,“ smála se na rautu Chadimová, jejíž manžel si na prknech zahrál vedle principála divadla Jana Hrušínského a Jana Kačera.

Kromě premiéry se v divadle decentně slavily i sedmdesáté šesté narozeniny maminky režiséra Kumštu Jana Hřebejka. „Maminka je ale už starší dáma, takže hned po premiéře odešla domů, kde proběhne soukromá oslava, ale snad jsme ji i v divadle potěšili,“ doufal Hřebejk. Na Jezerce ale po ní zbyl stánek s ručně šitými panenkami na pomoc UNICEFu. „Ty panenky šije také moje máma,“ prohlašoval hrdě Hřebejk na pódiu a herec Petr Kostka si hned jednu hadrovou panenku šel koupit.

To Lubomír Lipský seděl se svou dcerou a probíral představení, které viděl již podruhé. „Moc se mi líbilo, na prknech ta hra krásně plyne,“ svěřil se nám Lipský, kterého prý vůbec nemrzí, že si v tomto výborném představení nezahrál. „Já na tento typ her nejsem, a navíc klukům to jde výborně,“ uzavřel Lipský.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.