Angeliky na masáži | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Angeliky na masáži

Angelika Dasha dovedně masírovala svoji kolegyni Angeliku Leonu Machálkovou, které se to náramně líbilo.
Angelika Dasha dovedně masírovala svoji kolegyni Angeliku Leonu Machálkovou, které se to náramně líbilo. (Aha!: Martin Pekárek)

PRAHA – Hvězdy z Angeliky potřebovaly ozdravnou kúru! Hlavní představitelé úspěšného muzikálu Angelika navštívili v Residence Classi v Průhonicích nově otevřené Wellness centrum, kde si po jeho prohlídce vyzkoušeli i několik různých ozdravných procedur.

Hvězdy z Angeliky potřebovaly ozdravnou kúru! Hlavní představitelé úspěšného muzikálu Angelika navštívili v Residence Classi v Průhonicích nově otevřené Wellness centrum, kde si po jeho prohlídce vyzkoušeli i několik různých ozdravných procedur.

Třeba Radka Fišarová se pomocí speciálního přístroje snažila bojovat s celulitidou, její kolega Tomáš Savka zase otestoval přístroj na odstranění tuků. A pozadu nezůstali ani ostatní. „Poslední dobou mám problémy s nohama a bolí mě. Takže tohle by mohlo konečně zabrat,“ nechala se slyšet Dasha, která v centru podstoupila lymfodrenáž dolních končetin.

Léčivým procedurám neodolala ani další Angelika Leona Machálková. Ta si nechala udělat masáž horkými kameny a v jejím průběhu se prý dostatečně uvolnila a pořádně odreagovala. „Poslední dva roky o sebe dbám o hodně více. Chodím pravidelně na kosmetiku a do kadeřnictví. Pečuji o sebe dvojnásob a užívám si příjemných chvilek,“ svěřila se deníku Aha! Leona Machálková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.