Rozvod Anife - Kličkuje! Hrozí jí kriminál? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rozvod Anife - Kličkuje! Hrozí jí kriminál?

Manželství Anife a Ivana Vyskočilových končí rozvodem.
Manželství Anife a Ivana Vyskočilových končí rozvodem. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Anife Vyskočilová (32) nechce k soudu! Na toto pondělí je sice už měsíc ohlášeno první rozvodové stání s jejím manželem, hercem Ivanem Vyskočilem (59), »vypráskaná« Bulharka ale dělá, co může, aby se mu vyhnula.

PRAHA – Anife Vyskočilová (32) nechce k soudu! Na toto pondělí je sice už měsíc ohlášeno první rozvodové stání s jejím manželem, hercem Ivanem Vyskočilem (59), »vypráskaná« Bulharka ale dělá, co může, aby se mu vyhnula. Její právník podal žádost o odklad a zdůvodnil to značně nevěrohodně. A kdyby se ukázalo, že Anife soudu uvádí nepravdivé údaje, mohla by skončit až ve vězení!

„To, že chtějí odročit stání, soudu i mojí advokátce oznámili včera na poslední chvíli,“ zlobí se Vyskočil. „Hlavně prý proto, že Anife je dlouhodobě mimo republiku. Zarazilo mě to, teď je doma na zahradě, a pokud vím, nikam se nechystá,“ říká Ivan Vyskočil. Ten se netají tím, že by rozvod s nesnášenlivou Anife měl rád co nejdříve za sebou, a byl velmi spokojený, když Okresní soud Prahavýchod tak rychle stanovil první termín.

Anife, která tímto zdržovacím tahem rozehrála svoji rozvodovou válku, však uvedla i jiný důvod. Prý se dosud nedokázala spojit s manželem a dohodnout se s ním na majetkovém vypořádání. „Což je vzhledem k tomu, že bydlíme dosud spolu v jednom domě, zvláštní vysvětlení. Navíc jsme si tyto věci dohodli už před měsíci,“ podotýká Vyskočil. Jeho právnička dr. Mášová obdržela i třetí důvod prý není rozhodnuto o svěření Anifi na syna Hariho. „Soudkyně si příslušný spis nechala předložit a konstatovala, že rozsudek už existuje a obě strany se vzdaly odvolání. Takže tady jsme také byli překvapeni,“ říká Mášová. Anife hraje mrtvého brouka a nebrala nám mobil.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.