Marie Poledňáková (74): Už 13 dnů leží na JIP! Pod dozorem syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Marie Poledňáková (74): Už 13 dnů leží na JIP! Pod dozorem syna!

Režisérka ztratila vědomí na chalupě.
Režisérka ztratila vědomí na chalupě. (Foto: ara)

Nebyla to vůbec lehká mozková příhoda! Marie Poledňáková (74) už 13 dní leží na jednotce intenzivní péče neurologie Ústřední vojenské nemocnice. Scenáristka a režisérka komedie století S tebou mě baví svět byla totiž pár minut v bezvědomí!

„Ano, paní Poledňáková u nás stále leží,“ potvrdilli Aha! na neurologii v pražských Střešovicích, kam zkolabovanou režisérku vezl vrtulník z Martinic u Onšova na Vysočině, kde má chalupu. „Velké štěstí je, že tu máme hřiště, kde může helikoptéra přistát a které s chalupou paní Poledňákové téměř sousedí. Převoz do Prahy byl tedy velice rychlý,“ mínila režisérčina sousedka na Vysočině.

Teď už k ní mohou návštěvy. I když... „Návštěva u paní režisérky je už možná, ale musí ji nejdříve schválit její syn,“ pokračovali přísně na neurologii. A Petr Poledňák (53) ke své matce hned tak někoho nepustí. Výjimkou není ani její nejlepší kamarád Václav Postránecký (72). „Ještě jsem tam nebyl, ale chystám se. S Petrem mluvím často. On si ale výslovně nepřeje, abych podával zprávy, jak je Marii. Tak se nezlobte, ale musím mu vyhovět,“ sdělil nám herec.  



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.