Tohle je metrosexuál roku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tohle je metrosexuál roku!

Vítěz Petr Rouha vyhrál mimo jiné i smlouvu s modelingovou agenturou Jaro Management.
Vítěz Petr Rouha vyhrál mimo jiné i smlouvu s modelingovou agenturou Jaro Management. (: Miroslav Malec)

PRAHA – Vypracovaná těla, půl litru gelu ve vlasech a oblečení pouze z butiků sídlících v Pařížské ulici. Tak to občas vypadalo ve finále soutěže Metrosexuál roku 2007, kam se mezi nominované dostali i zpěváci Jiří Korn a Julián Záhorovský či fotbalista Milan Baroš. Nakonec je ale porazil malíř pokojů Petr Rouha (30) z Prahy.

„Metrosexuálové ale nejsou vždy gayové,“ upozorňuje pořadatel soutěže Kája Pavlíček. A tak na následnou párty v klubu Celnice dorazily i missky Míša Wostlová (26), Lilian Sarah Fisherová (22) a Kateřina Sokolová (18) s přítelem Tomášem. „Metrosexuálové mi nevadí, beru je jako kluky, co se o sebe rádi starají. Asi bych ale měla problém s tím, kdyby můj přítel trávil v koupelně víc času než já,“ směje se i čerstvá Miss ČR Kateřina Sokolová. „Naštěstí to není Tomášův případ, a v nejbližší době ho rozhodně žádný metrosexuál nenahradí, přestože spolu jsme teprve tři měsíce,“ uzavírá Sokolová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.