Podhůrský randí se Sekaninovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Podhůrský randí se Sekaninovou!

Zdeněk Podhůrský vybíral pro svou krásnou tanečnici nové botky.
Zdeněk Podhůrský vybíral pro svou krásnou tanečnici nové botky.

PRAHA – Zdeněk Podhůrský (47) je pěkný proutník! V jeho vztahu s taneční partnerkou Lenkou Sekaninovou (25) je totiž mnohem víc, než se původně zdálo!


Deníku Aha! se totiž podařilo pár zastihnout právě v okamžiku, když Podhůrský vybíral nové boty své partnerce v jednom z pražských obuvnictví. A krátce před tím, než je náš fotograf vyfotil, se tanečníci drželi za ruce a Podhůrský šeptal Sekaninové do ouška něžná slůvka. Že by se zrodil další vztah v Bailandu?!

„Ti dva se tak chovají běžně i v zákulisí,“ tvrdí jeden z účastníků Bailanda, který si nepřál být jmenován. Vše tak nasvědčuje tomu, že mezi tanečníky, kteří budou dnes večer v Duelu bojovat o záchranu, propukl láskyplný vztah. „Zdeňkovi se Lenka líbila hned od samého začátku,“ přiznává náš zdroj. Toho si všiml i moderátor Dalibor Gondík, který na první oficiální párty Bailanda o Lence se Zdeňkem již mluvil jako o možných adeptech na manželství. V nadsázce tak vlastně naznačil to, co už všichni tušili. Jenže v cestě Zdeňkovu štěstí stojí Lenčin přítel a bývalý voják Josef Kant. S ním dokonce i bydlí v domku jeho rodičů na Plzeňsku. „Nic víc než kamarádství v našem vztahu není,“ dušují se však oba tanečníci. Podhůrský i Sekaninová totiž dobře vědí, že pokud by svůj vztah přiznali, mohlo by jim to u mnoha lidí uškodit a oni by mohli ze soutěže vypadnout. Tomu se však stejně možná nevyhnou, neboť je dnes večer čeká duel s Lucií Borhyovou a Petrem Pikem, kteří jsou považováni za favority a jejich vztah je rovněž považován za více než pracovní! „Lucie je tlačená všude! Kdykoliv se podívám na naši reklamu, tak je tam buď Lucka nebo Dalibor Gondík. Samotného mě taková neobjektivita prezentace párů štve,“ uzavírá jeden ze členů štábu, který si nepřál být jmenován.


Autor: Vojtěch KRISTEN
Foto Aha! – Martin Přibyl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.