Exkluzivní zpověď Anife: Milence tajila půl roku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Exkluzivní zpověď Anife: Milence tajila půl roku!

S novou láskou před odletem do Tuniska.
S novou láskou před odletem do Tuniska. (Foto Aha! – Martin Pekárek)

Dlouhou dobu držela Anife Ismet Hassan Vyskočilová (42) veřejnost v domnění, že je stále šťastná s bosenským přítelem Vernesem. Jenže teď se rozhodla jít s pravdou ven. Aha! svěřila, že nového chlapa má už půl roku. A je to Němec!

„Tři roky už jsme s Vernesem žili jako kamarádi. On byl pořád někde v Bosně, já v práci,“ šokovala všechny Anife přiznáním, že jim to ve vztahu neklapalo, a co víc – přítel jí zahýbal s jinou. Podle exkluzivních informací si s milenkou pořídil i dítě! Anife si však našla mnohem lepší náhradu. Její přítel Jens Wu (39) je Němec, a dokonce ředitel velké společnosti.

„Odmalička jsem byla taková malá Hildegarda, miluju všechno, co je spojené s Německem – kroje, jídla, lidi, strašně se mi líbí němečtí chlapi,“ svěřila se zamilovaná Anife. S přítelem Jensem jsou jasným důkazem, že protiklady se přitahují. „Miluju ten kontrast mezi námi – on je bílý, já černá, on je velký, já malá, on měl elektrický kartáček na zuby, já manuální. On je striktní, všechno musí mít naplánováno. S ním, když chci jít na večeři, musím si měsíc dopředu domluvit termín, já jsem jiná a to se mi líbí,“ svěřila exkluzivně Aha! Anife.

 

»Motorkářka« Anife
Poté, co se vrátila z dovolené v Tunisku, kde si užívala s partičkou celebrit, měla na letišti obratem zajištěný odvoz. Nám se podařilo nafotit přivítání s přítelem Jensem, na kterém Anife fascinují jeho podmanivé modré oči. Ještě ten den pár společně vyrazil na motorky do Chorvatska. Jens se totiž vášnivý motorkář. „Já jsem se před rokem do motorek zamilovala. Šla jsem si dělat řidičák a oni mi řekli, že jsem strašně malá, málo vážím, že bych motorku nezvedla. „Radši si ty papíry nedělejte a najděte si chlapa, který bude mít motorku,“ poradili mi tehdy, tak jsem je poslechla,“ směje se Anife, která se s novým přítelem přestěhovala do domku za Prahu, který pro ně pořídil...



Přečtěte si
majojo
6. 6. 2016 • 16:50

Nakonec se nám děvenka do těch Němec přece jenom prokurví, pozdě, ale přece. Může tam roztomile komolit němčinu, ale v šoubyznysu se tam těžko chytne. Takovejch tam na vorech připlavalo...

drobenakulata
6. 6. 2016 • 11:19

No jo kdyz je Nemec tak ma taky veliky ocas

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.