Vila, kde zemřel Karel Svoboda (†68): Na prodej za 75 milionů! Vendula nedostane ani korunu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vila, kde zemřel Karel Svoboda (†68): Na prodej za 75 milionů! Vendula nedostane ani korunu!

Vendula Svobodová se synem Jakubem se nároku na dům vzdali.
Vendula Svobodová se synem Jakubem se nároku na dům vzdali. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Pekárek, ara)

Luxusní vila v Jevanech, u které se před devíti lety zastřelil Karel Svoboda (†68), je na prodej! Syn Petr (35) za ni chce 75 milionů korun. A vdova Vendula (44) se synem Jakubem (10) z nich neuvidí ani jedinou korunu!

Celou sumu si totiž nárokuje hitmakerův nejstarší syn, který v domě žije s manželkou Luciou Gažiovou (37) a dvěma dětmi. „Ano, prodej zvažuji, ale nespěchám na to,“ potvrdil deníku Aha! Petr Svoboda, který doufá, že díky nabytým penězům z prodeje opustí Česko a bude žít v zahraničí. Cena je podle odhadců přemrštěná, ale podle realitní makléřky je majitel ochoten slevit!


Co se děje v Jevanech prý vdovu Vendulu nezajímá. Po manželově smrti sbalila jak kufry, tak syna a bydlela u kamarádky v Říčanech. Do Jevan se už nikdy nevrátila, přestože byla jedním z dědiců. „Já jsem svůj podíl dala Petrovi zadarmo,“ řekla deníku Aha! prezidentka Kapky naděje s tím, že s mladým Svobodou není vůbec v kontaktu. O prodeji vily, ve které přišla nejen o manžela, ale také o jejich čtyřletou Klárku, jež podlehla zákeřné leukemii, prý slyšela jen z třetí strany.



Přečtěte si
-bello-
17. 5. 2016 • 23:45

Vendula to měla hodně těžký.Bláznivý , i když geniální Svoboda, úmrtí ( umírání ) Klárky a pak sebevražda.Tohle je na 1 osobu moc. Přeju jí klid a štěstí.Nikomu nic neudělala, dozrála , za plno věcí z mládí se může stydět , ale stejně je nepředělá a život má před sebou. Lidi jí stejně furt budou závidět jen prachy, protože někteří furt řeší lidi cizí peníze.Ať řeší ty svoje !Ona nikomu nic neukradla.

-bello-
17. 5. 2016 • 23:40

stekajicikocka v našem domě se uvolnil byt, je to extra lukrativní adresa, byt je 1+kk 45 m2 + jen 1 terasa , zato 30m2 za 6 mil. Byty a dům jsou luxusní, ale nevím , jestli pro Vás 2 osoby asi malý .

ararat
17. 5. 2016 • 15:54

Markéto seniorko 58*&mekanik,&stekajicikocka&amplituda tak napadám tyhle nicky ale vlastně jednu hloupou osobu,ona je vlastně guma,gumuje kde vstoupí v.č.Bohnic...

stekajicikocka
17. 5. 2016 • 14:24

Koupila bych ve vile/ nebo ně+kde jinde/ 1+kk, pro sebe a dospělou dceru, jelikož po dvaceti letech od rozvodu se musím vypořádat za zrušené společné členství v družstvu.. Soudy ex zřejmě "fandily", takže se dostal k částce ve výši poloviny tržní ceny bytu. Po rozvodu nedošlo z důvodu nečestného jednání mé právní zástupkyně/ zřejmě ovlivněné/ k vypořádání společného majewtku. Výhody měl samozřejmě ex. Majetek byl na jeho straně, mně zůstal jen tehdy družstevní byt. Nyní se snažím prodat byt, který byl již převeden do OV, a který jsem ubránila pomocí úvěru a zastavením stavebního pozemku u banky. Hrozilo nám vystěhování Byt je ale pro dvě osoby zbytečně velký a ani se nám tu už nelíbí. Uvítáme nabídky bydlení / spolubydlení/ nejlépe v rodinném domě v Praze a okolí. Kontakt xxmastodont@centrum.cz

mekanik
17. 5. 2016 • 10:38

someone007-já zas bliju z tebe z ararat a z Petra Svobody,kterej píchá černý tlamy jako jsi ty a ještě k tomu je to ukřivděnej parchant,kterej nedá půl peněz z prodeje vily svýmu bratru Jakubovi.pitcho zvadlá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.