Proč zůstává Vilhelmová s Dykem doma? Může za to strach! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Proč zůstává Vilhelmová s Dykem doma? Může za to strach!

Táňa Vilhelmová a Vojta Dyk letos raději zůstanou v Česku.
Táňa Vilhelmová a Vojta Dyk letos raději zůstanou v Česku. (Foto: Pavel Machan, Martin Hykl, Martin Hurda, ČTK, ara)

Dovolenou si člověk dopřává ve chvílích, kdy si potřebuje vydechnout, odpočinout od práce a starostí. To se však v loňském roce příliš nepodařilo Táně Vilhelmové a Vojtovi Dykovi.  S jejich loňskou zkušeností se letos raději zůstat v Čechách.

Hodně se zamyslet nad tím, kam cestují, je přesvědčil loňský leden. „Letěli jsme přes Istanbul, kde to bouchlo, pak jsme vystoupili v Jakartě, kde to bouchlo taky,“ uvedla Vilhelmová v rozhovoru pro týdeník Téma s tím, že známí jim pak psali, kam letí dál, aby se těmto místům vyhnuli.

„Na podzim jsme totiž ještě byli v Paříži čtyři dny před útokem,“ uvedla s tím, že to bylo přesně v době, kdy chtěli apelovat na lidi, aby v sobě nekrmili agresi a paniku. Zároveň však přiznává, že před cestou zpátky se báli. „Musím říct, že když nám pak změnili let a z Jakarty jsme letěli rovnou do Amsterodamu, fakt se mi ulevilo, že nemusíme vystupovat nebo přestupovat v žádné islámské zemi,“ uvedla herečka s tím, že si uvědomuje, že takové činy mají vyvolat strach. Sama však neví, jak přesně se k tomu postavit, ale je si jistá tím, že letos zůstanou doma v Čechách.



Přečtěte si
mord
2. 5. 2016 • 22:06

Ty stara smudlo ty by ses tam.nedostala ani kdyby te do toho komparzu vzali a oni te tam nevezmou neboj se. Vždyť ty dovedes jen zvanit v bulváru a závidět jsi bezvyznamna nula

britva
1. 5. 2016 • 18:03

v Ománu a Dubaji si musíte povinně nasadit ten jejich hadr na hlavu, jinak nevylezete na ulici. a když ano, tak Vás chytnou a dostanete pořádné bičování

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.