Vilhelmová »propašovala« do Tváře Dyka: Z lásky k ní si... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vilhelmová »propašovala« do Tváře Dyka: Z lásky k ní si...

Vilhelmová a Dyk jsou spolu už přes šest let.
Vilhelmová a Dyk jsou spolu už přes šest let. (Foto: TV Nova, ara)

Pro lásku je Vojta Dyk (31) schopen udělat cokoliv! Nejen, že zpěvák radí své partnerce Tatianě Vilhelmové (38) se zpěvem, ale ještě s ní vystoupí v nedělní Tváři. A v převleku za ženu!

Na konci třetího kola si herečka vylosovala proměnu v Barbru Streisand (74) a Céline Dion (48). Deník Aha! zjistil, že Táňa se promění v Barbru a v Céline nikdo jiný, než Vojta! Dyk zřejmě musí Vilhelmovou hodně milovat. Obléknout si ženské šaty, nechat se nalíčit a ještě se v tom ukázat před více než milionem diváků, to by udělal jen málokterý chlap! „Musím říct, že s oběma se pracovalo naprosto skvěle,“ vysekla jim poklonu vedoucí maskérů Adriana Bartošová. „Jen mi chvíli trvalo, než jsem líčením sjednotila Tánin obličej s umělým silikonovým nosem,“ dodala.

Podpora na jevišti ale není jediná, kterou Vojta své partnerce při soutěži poskytuje. „Konzultuju s ním vystoupení, ale vždycky až třeba předposlední den. A to je vždycky blbě, protože on to myslí dobře a řekne mi: No, hele, to frázování je úplně jinak, víš...“ prozradila sama Vilhelmová, která má v Dykovi každé kolo i podporu přímo při natáčení. Zamilovaný zpěvák totiž vždy sedí mezi diváky a dodává své milé energii.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.