Odhalené zákulisí Tváře: Protekce pro Vilhelmovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Odhalené zákulisí Tváře: Protekce pro Vilhelmovou?

Táňa Vilhelmová v show zaujala hlavně svým pohybovým nadáním. Kvůli účasti Dyka ji však diváci podezřívají z protekce.
Táňa Vilhelmová v show zaujala hlavně svým pohybovým nadáním. Kvůli účasti Dyka ji však diváci podezřívají z protekce. (Foto TV Nova)

Táňa Vilhelmová (38) září ve třetí řadě show Tvoje tvář má známý hlas. V soutěži se jí velmi daří, tudíž jde do nedělního finále z prvního místa. Mnozí lidé si ale myslí, že potřebné body získala hlavně díky svému partnerovi. Vojta Dyk (31) společně s ní vystupoval totiž ve dvou číslech.

Jejich vystoupení měla velký úspěch a porota je hodnotila velmi vysoko. Divákům se ale nelíbí, že má herečka vedle sebe stále svého partnera a stěžují si na sociálních sítích. „S Dykem si z toho dělají rodinný podnik, a to se mi nelíbí,“ rozčilují se někteří. Ti totiž čekali, že se vedle Táni objeví někdo z dřívější série stejně jako u ostatních soutěžících.

Proč tedy televize nasazuje k Vilhelmové stále Dyka? „Složení duetů v show Tvoje tvář má známý hlas je záležitostí dramaturgie pořadu. Na duet Tatiany Vilhelmové a Vojty Dyka jsme obdrželi skvělé ohlasy,“ napsal Aha! pro ženy mluvčí pořadu Vojtěch Boháček. Rodina si takhle přijde i na slušné peníze. Honorář účinkujících se totiž podle zákulisních informací pohybuje kolem 15 tisíc korun za týden. Když tedy partneři vystupují společně, je to už hodně dobrá sumička...

Tatiana Vilhelmová jako Adele:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.