Lékárnice Doleželová (35) si zadělává na problém! Víme víc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lékárnice Doleželová (35) si zadělává na problém! Víme víc!

Jana Doleželová se udržuje ve formě po celý rok.
Jana Doleželová se udržuje ve formě po celý rok. (archiv)

Plavková sezóna stresuje většinu žen. To ovšem není případ lékárnice Jany Doleželové.

Ta se v kondici udržuje průběžně po celý rok, a to bez ohledu na to, které roční období zrovna je. „Pravidelně pětkrát týdně sportuji. V pracovní dny v létě brzy ráno běhám a v zimě ráno plavu. Přes víkend pak v létě hraji golf a v zimě jezdím na lyže,“ prozradila Doleželová v příloze Blesku Alergie & Astma.

Kromě pohybu nedělá Janě problém ani zdravá strava. Je zvyklá na středomořskou kuchyni, která je plná kvalitních živin a vitaminů. S čím je ale Miss ČR 2004 na štíru, to je spánek. Místo obligátních osmi spí jen pět až šest hodin denně, což by mohlo mít na její zdraví velice nepříznivý dopad. Kromě toho, že chronický nedostatek spánku, při kterém lidé nespí více než pět hodin, zvyšuje až o 15 procent riziko úmrtí, může spánkový deficit způsobit také rozvoj Alzheimerovy choroby a demence, jak dokázaly mnohé vědecké studie.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.