Mahulena Bočanová: Vzrušovala Bosáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mahulena Bočanová: Vzrušovala Bosáka!

Moderátoři Mahulena Bočanová a Jaromír Bosák zvládli celý večer s přehledem.
Moderátoři Mahulena Bočanová a Jaromír Bosák zvládli celý večer s přehledem. (Aha!: Dalibor Puchta)

LIBEREC – A je to tady! Česká televize připravila pro soutěživý český národ další lahůdku v podobě pořadu Výzva, do jehož moderování se pustila sehraná dvojka Mahulena Bočanová (40) a sportovní komentátor Jaromír Bosák (41).

A je to tady! Česká televize připravila pro soutěživý český národ další lahůdku v podobě pořadu Výzva, do jehož moderování se pustila sehraná dvojka Mahulena Bočanová (40) a sportovní komentátor Jaromír Bosák (41). „Majdo, trochu se předkloň, ať ti diváci vidí do výstřihu,“ špičkoval během přímého přenosu z klání dvou českých měst neustále svoji kolegyni Bosák, který sám z jejího sexy dekoltu nemohl spustit oči.

„Na spolupráci s Mahulenou jsem se moc těšil, známe se totiž už strašně dlouho,“ prozradil moderátor, známý svými sportovními průpovídkami. V soutěži, která připomíná dřívější zábavný pořad Dva z jednoho města či populární Hry bez hranic, se utkala dvě města, která jsou známá svou rivalitou – Liberec a Jablonec nad Nisou. „K oběma městům mám vřelý vztah, do Jablonce jezdím nakupovat korálky na taneční šaty a kousek u Liberce máme chalupu,“ prozradila Mahulena.

Do liberecké Tipsport Areny dorazila řada známých osobností, které se představily v rolích patronů nebo soutěžících. Lucie Bílá předvedla svůj zcela nový účes, Leona Machálková zase šaty z muzikálu Angelika, které snad už nikdy nesundá, a z Báry Basikové je teď platinová blondýna. Některé z pěti soutěží byly i trochu nebezpečné, Aleš Valenta například uvízl pod obrovskou špulkou, vše ale dobře dopadlo a z vítězství se nakonec radovalo město Jablonec nad Nisou, které vyhrané peníze věnuje místní nemocnici. Jelikož má Mahulena Bočanová smlouvu na další čtyři díly, příště se můžeme těšit na souboj mezi Českými Budějovicemi a Táborem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.