Rakovinou trpící Maciuchová řekla lékařům NE! Co s ní teď bude, proboha? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rakovinou trpící Maciuchová řekla lékařům NE! Co s ní teď bude, proboha?

Hana Maciuchová
Hana Maciuchová (TV Nova)

V léčbě rakoviny známé herečky nastal nečekaný zvrat. Paní Hana totiž odmítla nadále pokračovat v chemoterapiích a rozhodla se pro zcela jiný druh terapie. 

"Chemoterapie jsem odmítla, léčím se jiným způsobem, dejte to, prosím vědět mým příznivcům. Momentálně jsem v péči lékařů v Motole," poslala skrze deník Blesk herečka vzkaz fanouškům. O konkrétním novém způsobu se však již odmítla vyjadřovat. Co se jí tedy nabízí? 

 

Za prvé je to chirurgické odstranění nádoru, ve hře je pak ozařování protonem, biologická léčba nebo se mohla rozhodnout pro léčitele, tak jako před lety zpěvačka Eva Pilarová (76).



Přečtěte si
-bello-
27. 2. 2016 • 16:44

no hlavně jí pomůže, že konečně zjistí druh rakoviny a pokud bude mít kliku a nejsou zasažené uzliny atd. , stačí operace, ozařování a pak podle receptorů třeba hormonální léčba ( Tamoxifen 2 roky, Arimidex další 3 roky )

xsedmikraska
27. 2. 2016 • 07:36

Chemoterapie a ozařování možná likviduje rakovinu, ale také ničí imunitu člověka. Bez imunity se dost těžko vyhrává boj s rakovinou. Kdo si o rakovině mnohé načetl, tak zřejmě opravdu zvažuje, jak se k léčbě postavit. Já paní Maciuchové držím palce! Rakovina miluje sladké a nemá ráda kyslík a sodu. Vyhovuje ji kyselé prostředí v těle způsobené nevhodnou stravou. Je dobré přejít na různé lisované šťávy - celer, jablka v kombinaci s červenou řepou, celer v kombinaci s mrkví, atd......... Určitě to léčbě napomůže!

ararat
26. 2. 2016 • 20:04

ty tady čteš o rakovině prsu????????

-bello-
26. 2. 2016 • 16:51

Ona vzkázla, že se bude s nemocí prát ntimně, ale co čtu, je samý zmatek.Má/měla chemoterapii, ale údajně teprve čeká na histologii ?Tě pic ! No tak asi čeká po operaci na histologii záchytných uzlin a možná i na nějakou biologickou léčbu podle druhu rakoviny, anebo ji dělali v Motole PET. Nechápu to. Protonová terapie není běžně pro rakovinu prsu zdravotnémi pojišťovnami hrazena.

selka
26. 2. 2016 • 16:43

Já se paní Maciuchové nedivím. Dle zkušeností, kdo podnikne chemo, je odepsaný. Zažila jsem to v rodině, kdy z chronické nemoci se stal agresivní typ nemoci. takže jí fandím a držím palce. Protonové centrum je prý nejlepší a navíc léčitelé pomohou také

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.