Seriálu 1. oddělení zazvonil umíráček: Za definitivní stopku pokračování může strach! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Seriálu 1. oddělení zazvonil umíráček: Za definitivní stopku pokračování může strach!

Petr Stach – kpt. Petr Anděl, Bolek Polívka – mjr. Václav Plíšek, Ondřej Vetchý – mjr. Tomáš Kozák, Miroslav Hanuš – mjr. Josef Korejs, Filip Blažek – kpt. Martin Pražák, Miroslav Vladyka – por. Vítězslav Sršeň
Petr Stach – kpt. Petr Anděl, Bolek Polívka – mjr. Václav Plíšek, Ondřej Vetchý – mjr. Tomáš Kozák, Miroslav Hanuš – mjr. Josef Korejs, Filip Blažek – kpt. Martin Pražák, Miroslav Vladyka – por. Vítězslav Sršeň (Foto ČT)

Třetí řada divácky úspěšného seriálu už bohužel nebude. A proč tvůrci ukončili tak úspěšný projekt, když dobře ví, že zájem o perfektně ztvárněné policajty a jejich práci nejen trvá, ale navíc i stoupá? Důvod vás zaskočí!

"Myslím si, že v nejlepším je opravdu dobré přestat. Měli jsme velké nervy, abychom to pokračováním nepokazili. Doufám, že se to nestalo, že jsme naopak úroveň ještě zvedli. Kdybychom dělali ještě třetí sérii, tak to by byly takové nervy, které bychom už asi nechtěli podstoupit,"  přiznal se v Blesku ke strachu z možné blamáže scénárista a šéf pražské mordparty Josef Mareš (52).

Frustrovaní diváci se ale prý nemusí bát, že by o profesionálně vyvedené projekty podobného typy přišli navždycky. Už teď se prý píše něco úplně zbrusu nového, dokonce už je vybrán i režisér budoucího projektu. Tím by měl být Jirka Strach, který stojí za úspěšným Anděl Páně nebo sérií Labyrint.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.