Seriál Na vodě s Lukášem Langmajerem: Kolaps na natáčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Seriál Na vodě s Lukášem Langmajerem: Kolaps na natáčení!

Plavání v ledové vodě nezvládl nejen herec, ale ani dublér.
Plavání v ledové vodě nezvládl nejen herec, ale ani dublér. (Foto archiv TV Nova)

Žádná brnkačka. Natáčení seriálu Na vodě v hlavních rolích s Tomášem Klusem (29) a Lukášem Langmajerem (35) nebylo jednoduché nejen pro herce, kteří se museli často vykoupat ve studené Vltavě.

Během filmování druhého dílu skončil Lukáš Langmajer alias Hugo v řece hned několikrát. Vyhledávač adrenalinových zážitků se ale pochlapil a odmítl, aby ho někdo zastupoval. To se však během dalšího natáčení, které probíhalo i na podzim, radikálně změnilo.

Nutný zástup

„Druhý díl se točil první zářijový týden, kdy ještě skákal do vody osobně herec Lukáš Langmajer. Ale s každým přibývajícím dnem a týdnem se jeho otužilost a vůle nenechat se zaskakovat, snižovala,“ svěřil Aha! režisér komediálního seriálu Milan Cieslar (55). Herec nakonec ustoupil a stejně jako například Oldřich Kaiser (60) alias bezdomovec Bohumil, se raději nechal zastupovat dublérem.

Nečekaný kolaps

Ten ovšem plavání ve studené Vltavě nezvládl. „Začátkem října už ve vodě zkolaboval i sportovec, který byl vybrán jako dubl za Oldřicha Kaisera při filmovém tréninku plavání,“ prozradil režisér s tím, že bylo pro další díly nutné domluvit se s profesionály. „Po tomto kolapsu už nastoupili kaskadéři s potápěči, kteří je ve vodě jistili. Přitom šlo o nevinné scény plavání z vltavského břehu na druhý,“ dodal nakonec Cieslar.



Přečtěte si
vincentsv
15. 2. 2016 • 20:55

Horší a nudnejsi seriál jsem ještě neviděl.Nova hluboko klesla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.