Syn Agáty Prachařové Kryšpín: Mámo, kde máš ty cigára?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Syn Agáty Prachařové Kryšpín: Mámo, kde máš ty cigára?!

Agáta Prachařová si před synem asi ukryla cigarety ve výstřihu.
Agáta Prachařová si před synem asi ukryla cigarety ve výstřihu. (Foto ara)

Lhát se nemá! A už vůbec by to neměli dělat rodiče dětem... Kam to vede, o tom se přesvědčila i Agáta Prachařová (30). Jejímu čtyřletému Kryšpínovi dochází s »prolhanou« mámou trpělivost!

„Máma mě zlobí tím, že mi neustále lže, že to bude poslední cigareta. A potom si stejně zapálí,“ svěřil deníku Aha! malý Dopita. Během rozhovoru se Kryšpín sápal Agátě do výstřihu a hledal, kam si před ním opět ukryla »hřebíčky do rakve«.

„Kryšpín nemá rád, když kouřím. Neustále mi ničí krabičky cigaret, takže je před ním musím schovávat. Jinak by mě má neřest přivedla na mizinu,“ přiznala Prachařová s tím, že se snaží se svým zlozvykem neúspěšně přestat.

Sámer s příčesem!

Na večírku v asijské restauraci se objevil také Sámer Issa (30). S vlasy přilepenými k jedné straně hlavy a padajícími pramínky do očí ho nemohla poznat ani jeho exmilenka Agáta! „Příčes jsem si nechal vyrobit na míru a jsme na něj patřičně pyšný,“ nechal se před časem slyšet zpěvák.



Přečtěte si
-bello-
28. 1. 2016 • 11:50

Až jí za podprdu sáhnou migranti, bude potřebovat plíny jak ten její 4 letej Kryšpín

ellenic
28. 1. 2016 • 09:25

Čtyřletý syn Agáty má víc rozumu , než jeho rádoby VIP maminka . Agáta by si měla pamatovat, že normální inteligentní máma nekouří. Jedné dámě řekla vnučka "babi, smrdíš, já tě nechci". Když to vyprávěla své známé, tak se potom začala smát a říkala, že od té doby už nekouří a vůbec jí to nevadí. Říkala, žádné náplasti, žádné až za týden, ale vnučka jí dala jasně najevo, jak smrdí od cigaret. Kryšpín musí přitvrdit , aby jeho mamině došlo, co dítě cítí, když se k němu máma skloní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.