Lucie Borhyová: Tančí s větrem o závod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lucie Borhyová: Tančí s větrem o závod!

I přes bolavá žebra to Lucka Borhyová na parketu rozbalila se zpěvákem a tanečníkem Mandym.
I přes bolavá žebra to Lucka Borhyová na parketu rozbalila se zpěvákem a tanečníkem Mandym. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Čekali zábavu, ale dostalo se jim pořádné dřiny! Nateklé kotníky, natažené šlachy, bolavá záda i vyšetření Lucie Borhyové (28) v nemocnici! To je odvrácená tvář nové taneční reality show Bailando, která měla v úterý večer svoji zahajovací párty.

Čekali zábavu, ale dostalo se jim pořádné dřiny! Nateklé kotníky, natažené šlachy, bolavá záda i vyšetření Lucie Borhyové (28) v nemocnici! To je odvrácená tvář nové taneční reality show Bailando, která měla v úterý večer svoji zahajovací párty. Sexy moderátorka Televizních novin ovšem přesto na párty tančila doslova s větrem o závod a vlasy jí vlály na všechny strany...

Tvrdé tréninky přitom překvapily všechny zapojené celebrity, některé z nich už dokonce den před začátkem soutěže začínají škemrat na kolenou o chvilku odpočinku! Nejhůř při tréninku dopadla asi moderátorka Lucie Borhyová, které hrozily zlomeniny žeber! „Trénovali jsme zvedačky a já jsem špatně naskočila a narazila si žebra. Strašně to bolelo, tak jsem se bála, jestli nejsou zlomená, a proto jsme jeli na vyšetření do nemocnice. Tam mi naštěstí řekli, že jsou jenom namožená, ale bolí to doteď. To se ale nedá nic dělat, jsem bojovnice,“ tvrdí populární tvář Novy. To herec Tomáš Krejčíř (36) zase kvůli nataženému úponu musel radikálně zkrátit své tréninky. „Původně jsme trénovali tak čtyři hodiny denně, ale kvůli mému zranění jsme to museli omezit tak na hodinu,“ smutní Krejčíř.

A aby pohmožděnin nebylo málo, své potíže má i taneční partnerka Jiřího Mádla (20) Ladislava Dolhá (19). „Vůbec nejsem zvyklá na podpatky, takže mám do krve sedřené nohy. Myslela jsem, že cvičení bude pohodička, ale je to pěkná dřina,“ tvrdí Dolhá, která si na Jirku Mádla rozhodně nestěžuje. „Myslím, že lepšího tanečního partnera jsem nemohla dostat,“ dodává gogo tanečnice, která tancuje na »techno parties«. Ta se taky na zahajovací párty pořádně odvázala, a »házela« do sebe jeden drink za druhým, až se jí pořádně zatočila hlava. „Je to tady super večírek,“ tvrdila společensky unavená polovina nejmladšího páru soutěže.

To »bailandová« partnerka Zdeňka Podůrského (47) Lenka Sekaninová (24) tvrdí, že tréninky spíš trpí. „Zdeněk nikdy v životě netancoval, takže ty tréninky jsou pěkně tvrdé. Myslím, že kdyby se komukoliv jinému nedařilo tak, jako jemu, tak už to dávno zabalí,“ tvrdí Sekaninová. „Dokonce si po čtyřech hodinách tréninku klekl přede mě na kolena a prosil, ať už si odpočinem, že už opravdu nemůže,“ směje se Sekaninová. Soutěž Bailando můžete poprvé vidět už zítra ve 20 hodin na Nově.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.