Vařeková má chlapa! Opět milionáře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vařeková má chlapa! Opět milionáře!

Půvabná topmodelka Veronika Vařeková svou krásou přitahuje bohaté muže.
Půvabná topmodelka Veronika Vařeková svou krásou přitahuje bohaté muže.  (: archiv)

PRAHA – To je ale partie! Po nevydařeném manželství s hokejistou Petrem Nedvědem (35), s nímž se topmodelka Veronika Vařeková (29) rozvedla, má dalšího šamstra! Jejím vyvoleným je Vladimír Michalčák (41), který rozhodně nemá hluboko do kapsy.

To je ale partie! Po nevydařeném manželství s hokejistou Petrem Nedvědem (35), s nímž se topmodelka Veronika Vařeková (29) rozvedla, má dalšího šamstra! Jejím vyvoleným je Vladimír Michalčák (41), který rozhodně nemá hluboko do kapsy.

Jako velmi činný podnikatel působí ve dvanácti firmách především farmaceutických, ovšem minulost nemá zrovna nejrůžovější. Michalčák je totiž zapsán v pověstných Cibulkových seznamech jako bývalý agent StB. Sám podnikatel má rád luxus. Nejraději jezdí svým žlutým lamborghini a v garáži na něho čeká také porsche. A svůj majetek si obohatil o posilovnu v hotelu Axa, aby měl každé ráno kam chodit cvičit. Vařeková se údajně s Michalčíkem schází už dva roky a zámožný podnikatel jí prý měl pomáhat i s prokázáním nevěry jejího bývalého manžela Petra Nedvěda.

Teď ovšem už nic nebrání jejich štěstí, kdykoliv se Veronika Vařeková objeví v Praze, je viděna s úsměvem právě po boku Vladimíra Michalčáka. „Nebudu se s vámi bavit,“ řekl nám včera Michalčák do telefonu a zavěsil.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.