Kristina Kloubková (39): Našla si nového chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kristina Kloubková (39): Našla si nového chlapa!

Moderátorka prý na Nově mezi kolegy rozhlašuje, jak moc je nyní zamilovaná...
Moderátorka prý na Nově mezi kolegy rozhlašuje, jak moc je nyní zamilovaná... (Foto: Linked In, ara)

To byl fofr! Jen pár dní před vánočními svátky prasklo na Kristinu Kloubkovou (39), že se rozešla s partnerem a otcem dcery Jasmínky (3) Karlem Moravcem (38). Ale rychle si za něj našla náhradu.

Mluví se o tom, že si srdce moderátorky Odpoledních Televizních novin získal podnikatel Pavel Kovář z Českých Budějovic. Kristina nepopírá, že by tomu tak nebylo. „Sama nejsem, ale o svém novém vztahu se nechci blíže vyjadřovat. Je to na začátku a je to křehké,“ svěřila se deníku Aha! s tím, že absolutně odmítá, že by dlouholetý vztah s otcem dcery ukončila kvůli třetí osobě.
„Za rozchodem s Karlem nikdo třetí nestál. Nejsem typ ženy, která podvádí svého partnera, nikdy jsem to nedělala a nic na tom nemíním měnit,“ říká rezolutně moderátorka. Pavel Kovář, podnikatel v oblasti poradenství, pochází z Českých Budějovic. Jeho okolí o něm říká, že je »ranař« a že si s hodnou a křehkou Kristinou nebude dlouho rozumět. Tak uvidíme...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.