Emma Smetana (27): Nikdy se toho nevzdala! I když ji otec … | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Emma Smetana (27): Nikdy se toho nevzdala! I když ji otec …

Emma Smetana není pouze moderátorkou. Její záběr talentů a koníčků je daleko širší. I když k některým z nich byla cesta trnitá...
Emma Smetana není pouze moderátorkou. Její záběr talentů a koníčků je daleko širší. I když k některým z nich byla cesta trnitá... (Foto Aha! – Mária Rušinová a archiv TV Nova)

Ačkoliv Emmu Smetanu vídáme nejčastěji na televizních obrazovkách jako zprávařku televize Nova, její záběr je daleko širší. Kromě toho, že se věnuje herectví, její velkou vášní je také zpěv. Ačkoliv cesta k němu nebyla jednoduchá…

Sama moderátorka tvrdí, že zpívá už od svých tří nebo čtyř let, od šesti let hrála na klavír a zhruba od devíti dokonce skládala vlastní písničky, uvedl magazín Rodina deníku MF Dnes. S ohledem na všechny tyto aspekty se tedy zdálo, že hudební kariéra bude pro talentovanou Emmu tou jedinou možnou. Chyba lávky! Čáru přes rozpočet jí udělal její vlastní otec!


Coby zkušený hudební producent, který několik let vedl jeden z nejvyhlášenějších rockových klubů v Paříži, má totiž na hudbu hodně vytříbený vkus a sází hlavně na originalitu. Když si tedy chtěla nechat Emma svou tvorbu odborně posoudit, tvrdě narazila. „Většina mých písniček se mu docela líbila, ale stejně pak dodal, koho mu to připomíná. Byl možná potěšený, že nemá hluché dítě, ale že by ve mně viděl druhého Johna Lennona, to ne,“ zavzpomínala Smetana s tím, že ani tahle drsná konfrontace ji od zpěvu neodradila. Nakolik je její tvorba kvalitní a originální bude moci už brzy posoudit i široká veřejnost, její debutová deska vyjde v únoru.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.