Ondřej Vetchý: Čeká ho operace pohlaví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Ondřej Vetchý: Čeká ho operace pohlaví!

Ondřej Vetchý bude v seriálu Gynekologie 2 přeoperován na ženu!
Ondřej Vetchý bude v seriálu Gynekologie 2 přeoperován na ženu!

PRAHA – Humoristovi Petru Čtvrtníčkovi (42) se podařil další husarský kousek! Do svého seriálu Gynekologie 2, který vysílá internetová televize Stream a v němž hraje například Jiří Lábus, získal hvězdnou posilu.


V druhé řadě seriálu se totiž objeví i herec Ondřej Vetchý (44).

„Ondra bude hrát pacienta Vlastu Parkana, který se rozhodne změnit pohlaví. Stane se tak z něj Vlasta Parkanová,“ prozradil deníku Aha! majitel televize Miloš Petana. Kolik Vetchý za roli transsexuála dostane? Podle odhadů by se jeho honorář měl pohybovat v řádech desítek tisíc korun. Ačkoliv je seriál Gynekologie 2 k vidění pouze na internetu, těší se velké popularitě. Jen první díl už na stránkách www.stream.cz zhlédlo přes 300 tisíc lidí. A pokud bude Čtvrtníček pokračovat v podobném tempu a nasazení, dá se očekávat, že v budoucnu se vedle Vetchého dočkáme v Gynekologii 2 dalších hvězd. Touhu zahrát si v tomto seriálu vyjádřila například herečka a moderátorka Kateřina Hrachovcová-Herčíková.


Autor: (efk)
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.