Hvězda seriálu Ulice Digi: Milenci hrozí 12 let basy! Stamilionové podvody? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda seriálu Ulice Digi: Milenci hrozí 12 let basy! Stamilionové podvody?

Míša Maurerová
Míša Maurerová (: archiv)

PRAHA – Digi z nekonečného seriálu Ulice, herečka Míša Maurerová (27), chodí už pět let s Milanem Kožíškem (37), který čelí obvinění z podvodů možná až za několik set milionů korun!

Digi z nekonečného seriálu Ulice, herečka Míša Maurerová (27), chodí už pět let s Milanem Kožíškem (37), který čelí obvinění z podvodů možná až za několik set milionů korun! Hrozí mu kvůli tomu až dvanáct let vězení. „Kožíšek je gauner a ať Míša netvrdí, že ho za tu dobu neprokoukla. To by musela být slepá a hluchá!“ řekl nám jeden z poškozených, kterého měl Kožíšek připravit o téměř milion korun.

„Ne, ne, ne! To není on! Máte další otázku?“ řekla nám včera zaskočená Míša Maurerová a položila telefon. Lidé, které prý Milan Kožíšek podvedl, ale trvají na svém! „Stoprocentně s Kožíškem chodí! Poznal jsem ho bezpečně na fotografiích z párty Ulice, které jste v Aha! uveřejnili. K Míše se tam strašně měl. Navíc mám potvrzeno i od lidí z Hronova, odkud pochází, že se tam vztahem s Maurerovou chlubil,“ říká další muž, kterého měl Kožíšek připravit o celoživotní úspory.

Její miláček přitom není veřejnosti neznámý. Již před devíti lety proslul svým tvrzením, že v africké Ugandě koupil tři čtvrtiny akcií zlatého dolu. „Zásoby zlata se tu odhadují na 1,2 miliardy dolarů,“ chlubil se tehdy Milan Kožíšek. Samozvaný nejbohatší Čech má ale ve skutečnosti hodně hluboko do kapsy, jinak by asi nevylákal z dalších lidí a firem desítky milionů korun!

Právě totiž probíhá soudní jednání, ve kterém je spolu s náchodským podnikatelem Špankem souzený za daňové úniky, poškozování věřitele a zpronevěru. Celková škoda má činit přes devadesát milionů korun. Na podzim 2005 již byl odsouzen na osm let za mříže, odvolací soud ho však loni v prosinci zprostil viny.
„Ten případ je v odvolacím řízení, o věci teď bude rozhodovat Vrchní soud v Praze. Proč byli pánové Kožíšek a Šnapko zproštěni viny, absolutně nechápu,“ kroutí hlavou hradecká státní zástupkyně Marie Vitoušková, která měla případ na starosti.

To ale není vše! Dodnes navíc probíhá vyšetřování Kožíška ohledně podvodu s akciemi firmy Imperio Regere. Kožíšek měl totiž prodávat za velké peníze akcie firmy, která se chlubila jedenáctimiliardovým základním jměním, ve skutečnosti měly ale akcie minimální hodnotu. V případě, že bude milenec Maurerové uznán vinným, hrozí mu až 12 let basy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.