Chajda chystá vyhazovy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chajda chystá vyhazovy!

Petr Chajda
Petr Chajda (: Archiv)

PRAHA – Televizi Prima čeká pod novým výkonným ředitelem Petrem Chajdou (40) asi pořádné personální zemětřesení. Podle informací deníku Aha! by jedním z odvolaných měl být i šéfredaktor vlastní tvorby Rostislav Uher (41). Ten má totiž na triku několik velkých propadáků, které Prima v poslední době uvedla.

„Už se tu proslýchá, že Uher zase bude dělat jen normálního dramaturga,“ přiznal deníku Aha! jeden ze zaměstnanců Primy. Ofi ciálně však zatím Uher ještě zůstává ve své funkci. „Co já vím, tak ještě včera byl pan Uher stále šéfredaktorem vlastní tvorby,“ řekl nám mluvčí Primy Ladislav Pavlík. „Neúspěch pořadů jako Konečně jsi tady prostě někdo bude muset odskákat,“ dodává náš zdroj. Uher přišel na Primu z konkurenční Novy, kde se například podílel na úspěchu prvních dvou řad Česko hledá SuperStar. Zároveň je také velkým kamarádem moderátora Pavla Zuny.

Jenže Uher není jediným, pod kým se na Primě kýve židle. Hlasitě se mluví o konci šéfredaktora zpravodajství Jiřího Závozdy. „Spekulovalo se, že by na jeho místo měl přijít Pavel Zuna, který je Chajdův spolužák z vysoké školy. Nyní se zase mluví o Janu Tunovi, tak uvidíme,“ dodal náš zdroj.


13.4.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.