France už pracuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

France už pracuje

Album Dávno tě znám předal Patrik Fox (vlevo) Martinu Francemu v Enzu a líbilo se i tamnímu číšníkovi Markovi.
Album Dávno tě znám předal Patrik Fox (vlevo) Martinu Francemu v Enzu a líbilo se i tamnímu číšníkovi Markovi.

PRAHA – Zpěvák a moderátor Martin France (36) se pomalu ale jistě dostává z velkého šoku a vážného zranění, když jej před necelým měsícem zmlátili tři mladíci.


„Už alespoň otevřu pusu a mohu mluvit,“ raduje se France. Po velké rvačce mu už z tváře zmizely krvavé modřiny a zůstal jen otok pod očním víčkem.

„Věřím, že za týden bych se mohl už naplno věnovat své práci. Dostávám se z operace, včera mi vytáhli stehy a dvakrát týdně chodím na rehabilitace,“ pokračuje zpěvák, který kromě pořádání různých charitativních akcí také moderuje na televizi Óčko pořad Natoč si svůj klip. Poprvé jej bude natáčet příští pátek 20. dubna. „Už se moc těším,“ přiznává France, který se stal nedávno obětí brutálního napadení. Tato životní zkušenost ho poučila natolik, že se rozhodl být pro příště na tuto situaci připravený. „Naučím se nějaké ty sebeobranné chvaty a budu u sebe nosit obranný nástroj. Příště už vyjdu jako vítěz,“ doufá Martin. „Za celou dobu mne nejvíce těšila starost mých přátel z branže. Psali mi esemesky a chtěli pomoct. U spousty lidí mě zájem mile překvapil,“ dodal France, kterého jsme zastihli v kavárně Enzo na pražských Příkopech ve společnosti Patrika Foxe.

„Patrik mi přinesl album Dávno tě znám, kterému propůjčil tvář spolu s Klárou Kolomazníkovou a já na něm mám písničku. Deska sice vyšla už před třemi týdny, ale já jsem schopný si ji převzít až nyní,“ dodal France, který bude o svém napadení dnes natáčet pořad televize Prima Top 10, jehož hostem bude i extravagantní Jana Uriel Kratochvílová.


Autor: Soňa Stehlíková
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.