Česko se zachvělo, mlčenlivé dusno konečně prolomeno! U Karla Gotta (76) lékaři diagnostikovali zhoubné onemocnění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Česko se zachvělo, mlčenlivé dusno konečně prolomeno! U Karla Gotta (76) lékaři diagnostikovali zhoubné onemocnění!

Během letoška zaznamenal Karel Gott několik zdravotních krizí. Byly zřejmě důsledkem zanedbané léčby a přílišného pracovního vypětí.
Během letoška zaznamenal Karel Gott několik zdravotních krizí. Byly zřejmě důsledkem zanedbané léčby a přílišného pracovního vypětí. (Foto Aha! – profimedia.cz, archiv K. Gotta, ara)

Během operace dutiny břišní lékaři slavnému zpěvákovi diagnostikovali tzv. Non-Hodgkinův lymfom, což je nádorové onemocnění mízních uzlin.

Karla Gotta už převezli na hematologické oddělení Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, kde se na tato onkologická onemocnění specializují. Ivana Gottová vyslyšela přání veřejnosti a o stavu zpěváka informovala prostřednictvím Facebooku: „Milí Karlovi příznivci, manžel si přeje, abyste věděli o jeho aktuálním zdravotním stavu. I přesto, že se mi to nepíše lehce, situace je bohužel taková, že Karlovi byl při operaci náhlé příhody břišní diagnostikován Non-Hodgkinův lymfom. Manžel je v těch nejlepších rukou a pod dohledem těch nejlepších specialistů v čele s Prof. MUDr. Markem Trněným, CSc. a jeho týmem odborníků. Dnes byla zahájena onkologická léčba za použití nejmodernějších prostředků. Celá rodina věříme, že i díky vaší podpoře se bude mít Karel sílu uzdravit.“ Situace ale naštěstí není beznadějná, protože léčba Non-Hodgkinově lymfomu je dnes u vysokého procenta pacientů léčitelná.

Přečtěte si
zzapp
4. 11. 2015 • 00:22

monza...dík, to je dobrýýý. To si , až se přestanu smát, zařadím do slovníku ///...uslintanec, kterýho tvůj fotr pod viagrou uplácal s obecním kozlem!!!!

zzapp
4. 11. 2015 • 00:18

avina
3. 11. 2015 • 20:56

Je svůj- překoná to, vydrží léčbu. Jako vydržel jeden čas útok na něj od havloidů- míchající politiku!

jakeline
3. 11. 2015 • 17:10

přeji jen a jen zdraví po materiální stránce je zebezpečen jen to zdraví si bohužel nekoupí

jity
3. 11. 2015 • 11:00

Tak já mu to vůbec nezávidím, jak se měl, ono je vždycky něco za něco, nic není zadarmo. Jinak mu přeji uzdravení, to zpívání už pro něj poslední dobou moc nebylo. Zkrátka už to nebylo ono, ale i tak je Gott pořád osobnost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.