Ani celebrity výprasku neunikly! Vyplatili Helenu i SuperStar | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ani celebrity výprasku neunikly! Vyplatili Helenu i SuperStar

Helena Vondráčková slavila na velikonoční pondělí doma v Řitce.
Helena Vondráčková slavila na velikonoční pondělí doma v Řitce. (Aha! – Martin Průša, Marek Pátek, archiv)

PRAHA – Jak trávili slavní Velikonoce? Deník Aha! byl u toho. Například takový Miroslav Kalousek honil své voličky s čtyřmetrovou pomlázkou! Helena Vondráčková zase slavila s Karlem Gottem a Luděk Sobota se těšil ze zvláštního dárku od svých fanynek!

A s pomlázkou se činili i politici.

„Dostal jsem od nich perníkového Sobotu,“ nadšeně popisoval Sobota dárek od svých fanynek. Letošní Velikonoce se slavný komik rozhodl oslavit hodně speciálně. Po indicku. „V Indii na dovolený jsem si strašně zvyknul na tamní stravu, a tak mi manželka musí jejich kuchyni vařit i v Čechách,“ vysvětluje Sobota. To zpěvačka Helena Vondráčková slavila doma v Řitce. A přijel tam za ní dokonce i Karel Gott s přítelkyní Ivanou a dcerou Charlottkou. „Měl přijet ještě Walda Matuška, ale musel zkoušet,“ litovala Helena.

Velikonoce dohnaly i zpěvačku Dashu. Po nedělním představení muzikálu Angelika, kde hraje hlavní roli, totiž dostala na jevišti Divadla Broadway pořádnou výslužku! Své pomlázkové zbraně totiž na ni pozvedli Marián Vojtko, Ali Amiri i Petr Novotný! „Věděla jsem o tom, ale i tak mě to po náročném představení zaskočilo,“ svěřila se Dasha. Pořádnému výprasku neunikla ani finalistka SuperStar Tereza Najdekrová. Její přítel David Spilka ji se svou pomlázkou pěkně vyprášil. „Alespoň neuschnu,“ hledala pozitiva Tereza.

Neuschnou zřejmě ani voličky křesťanských demokratů. Se svým synem a družinou vyrazil do ulic Bechyně a Týna nad Vltavou lidovecký ministr financí Miroslav Kalousek. A uštědřil každé zástupkyni něžného pohlaví co proto. Ministr si na ně vyšlápl s pořádnou pomlázkou. „V loni jsem měl pomlázku, která měla 3,5 metru, letos má 407 centimetrů. Vždycky mi ji plete můj kamarád v Bechyni a ten má vždy zájem na tom, aby byla rok od roku delší,“ chlubil se Aha! Kalousek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.