Cibulka a Jagelka slavili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Cibulka a Jagelka slavili!

Aleš Cibulka (vlevo) a Michal Jagelka  se na své narozeniny pořádně vyfikli
Aleš Cibulka (vlevo) a Michal Jagelka se na své narozeniny pořádně vyfikli (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Tajná oslava! Deníku Aha! se podařilo proniknout na přísně utajenou oslavu narozenin moderátorů Aleše Cibulky (30) a Michala Jagelky (30). Víme, kdo všechno jim přišel poblahopřát a co dostali!

Velkolepá oslava společných 30. narozenin se odehrála v sobotu večer ve vyhlášené karlínské restauraci Evergreen. A ačkoliv byla před médii utajovaná, deník Aha! ji vypátral.

Oba televizní moderátoři, kteří spolu už několik let žijí, si do Evergreenu pozvali pěknou řádku svých přátel. „Neseme jim speciální tekutý dárek,“ pochlubili se Janis Sidovský a Pavel Vítek ještě před tím, než vstoupili za oslavenci do restaurace. „Neprozradím,“ odpověděl na otázku, jaký dárek nese oslavencům, zpěvák Tomáš Savka.

Další, kdo na narozeniny dorazil, byla Cibulkova kolegyně z Českého rozhlasu, zpěvačka Yvonne Přenosilová. I ona zvolila dárek v tekutém skupenství. „Já myslela, že je to tajné,“ divila se Přenosilová, když zaregistrovala našeho fotografa.

S celou rodinou pak přišla herečka Lucie Zedníčková. „Zdržíme se jen chvilku, ale přijít jsem prostě musela,“ smála se herečka. Už bez její účasti pak párty pokračovala až do hluboké noci. „Třicetiny se přece musí pořádně oslavit,“ vysvětlil jeden z oslavenců.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.