Brožová zase s Kovarčíkem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Brožová zase s Kovarčíkem?

Kateřina Brožová po představení trávila nejvíce času ve společnosti svého možná už ne exmilence Petera Kovarčíka.
Kateřina Brožová po představení trávila nejvíce času ve společnosti svého možná už ne exmilence Petera Kovarčíka.  (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Lidová moudrost, která tvrdí, že by se nemělo dvakrát vstupovat do téže řeky, pro herečku Kateřinu Brožovou (38) očividně neplatí. Na druhé premiéře muzikálu Limonádový Joe v Karlínském divadle, kde blonďatá sexbomba hraje slavnou Tornádo Lou, jí totiž dělal společnost její bývalý milenec, milionář Peter Kovarčík (56)!

Lidová moudrost, která tvrdí, že by se nemělo dvakrát vstupovat do téže řeky, pro herečku Kateřinu Brožovou (38) očividně neplatí. Na druhé premiéře muzikálu Limonádový Joe v Karlínském divadle, kde blonďatá sexbomba hraje slavnou Tornádo Lou, jí totiž dělal společnost její bývalý milenec, milionář Peter Kovarčík (56)! A rozhodně to nevypadalo, že mezi sebou mají jen obchodní vztahy! Kateřino, ty jsi prostě nepoučitelná!

Vztah Brožové a Kovarčíka přitom před téměř rokem skončil pořádným skandálem. Jeden na druhého začali v médiích tahat špínu nejhrubšího zrna, vyhrožovali si soudy a tvrdili, že už se nikdy nechtějí potkat. Jenže vášně očividně opadly a Brožová si po milostném fiasku se slovenským podnikatelem Borisem Kollárem (40), se kterým se v únoru rozešla, našla ke Kovarčíkovi opět cestu.

„Náš vztah je obchodní,“ snažil se mlžit na premiéře Limonádového Joea slovenský podnikatel. Ale jen málokdo z přítomných mu to věřil. Brožová vedle Kovarčíka musela na premiéře zvládnout i nepříjemný trapas. Během představení jí totiž přestala střílet pistole. Přesto ale musela na jevišti nefunkční zbraní odpravit několik postav. Za to si vysloužila potlesk, ale i salvy smíchu. Největšího aplausu se ale dočkal jeden z hostů. Na premiéru se totiž zašla podívat herečka Květa Fialová, která postavu Tornádo Lou hrála v legendárním filmu Limonádový Joe. „Je krásné, že Limonádový Joe opět ožil. Moc se mi to líbí,“ pochvalovala si Fialová, kterou dokonce pozvali na jeviště.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.