Smutná tryzna za Karla Svobodu: Vendula v horečkách! Syn utekl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Smutná tryzna za Karla Svobodu: Vendula v horečkách! Syn utekl!

Petr Svoboda s přítelkyní na představení...
Petr Svoboda s přítelkyní na představení... (Aha!: Kateřina Kalibánová, Alexandr Malachovský)

PRAHA – Nejdřív velké očekávání, pak ještě větší zklamání! Po dlouhé době se měla opět sejít vdova po Karlu Svobodovi (†68) Vendula (35) a syn slavného hitmakera Petr (26) na společné akci. Divadlo Hybernia je oba pozvalo na stou reprízu Svobodova muzikálu Golem.

Nejdřív velké očekávání, pak ještě větší zklamání! Po dlouhé době se měla opět sejít vdova po Karlu Svobodovi (†68) Vendula (35) a syn slavného hitmakera Petr (26) na společné akci. Divadlo Hybernia je oba pozvalo na stou reprízu Svobodova muzikálu Golem. Pořadatelé tušili problémy už předem, a tak oběma znepřáteleným stranám zajistili místa na opačných stranách sálu. Jenže skandální setkání se nakonec neuskutečnilo. Vendula totiž nedorazila! Náročný a stresující program posledních dní jí podlomil zdraví! Překvapivý průběh měla i návštěva Petra. Ten po několika minutách z večírku po představení utekl!

Deníku Aha! se přesto podařilo Vendulu sužovanou horečkami vyzpovídat! „Jsem pěkně nachcípaná, takže jsem celý den proležela v posteli,“ vysvětlila včera deníku Aha! nakřáplým hlasem vdova po Karlu Svobodovi svou neúčast na jubilejním představení Golema. „Je to nějaká viróza, kterou jsem chytla už v Egyptě, vůbec nevím z čeho to může být, léčím to nějakými homeopatiky,“ sdělila nám Svobodová.

Svobodův syn Petr o nemoci své macechy nejspíš neměl ani ponětí. Do Divadla Hybernia proto raději přišel se svou přítelkyní Lucií zadním vchodem, a rychle se usadil na VIP balkon. Po skončení představení pak po dlouhé době pohlédl do očí svému otci, jehož portrét byl promítán na oponu divadla. Svoboda však pohled na otce neunesl a musel se dojít uklidnit cigaretou, kterou si dopřál v pátém patře divadla. Na raut pak ale Petr přišel s přítelkyní jako první, a u sklenky ovocné limonády probíral s Luckou své dojmy z představení a poklábosil s producentem Divadla Hybernia Oldřichem Lichtenbergem.

Jenže pak Svoboda neunesl napjatou atmosféru, která kolem něj panovala, a po několika minutách z večírku doslova utekl. Vyprovokovaly ho k tomu nejspíš objektivy přítomných fotografů, které se snažily zachytit jakoukoliv jeho pohnutku, jakoukoliv emoci. Jeho tvář však byla jako z kamene, nedal ani mrknutím oka znát, jak mu jeho milovaný otec chybí. Chyběl i hercům a zpěvákům Golema. „Karle, jsme hrdí, že můžeme zpívat na tvoji hudbu,“ znělo z jeviště unisono.

„Blahopřeji vám k jubilejnímu představení muzikálu Golem, a děkuji za pozvání, které mě upřímně potěšilo. Nemohu dnes, bohužel, být s vámi v Divadle Hybernia a věřím, že mé důvody chápete. Můj manžel by měl z úspěchu muzikálu velkou radost. I já sdílím radost z úspěchu společně s vámi,“ napsala Vendula příznivcům Svobodova posledního muzikálu v dopise, který před představením zaslala produkci Golema.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.