Spadla klec! Petr K. to má definitivně spočítané?! Jde po něm elektrický Columbo, který už vyřešil i tři mrtvoly najednou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Spadla klec! Petr K. to má definitivně spočítané?! Jde po něm elektrický Columbo, který už vyřešil i tři mrtvoly najednou!

Petr Kramný
Petr Kramný (Foto: ara)

Tak a je zřejmě po všem! Pokud si Petr K. myslel, že Egypťany zpackané vyšetřování smrti jeho ženy a dcery mu otevře bránu kriminálu, tak se přepočítal. V soudní síni se totiž objevil soudní znalec-borec!

Tenhle chlapík s šedou hřívou se jmenuje Karel Sokanský a je to opravdu frajer! Před lety rozlouskl čítankový případ ala záhada zamčeného pokoje. Tehdy v kuchyni frýdlantského nepoškozeného kvartýru ležela tři nehybná těla bez známek násilí, ale bohužel i života! "Nikdo netušil příčinu smrti. Já řekl, že to může být elektřina. Spočítal jsem to a bylo to vyřešené. Proto si mě vybrali i teď," tvrdí suše Sokanský.

Autor: 

Přečtěte si
kukulin
9. 10. 2015 • 14:41

Jak můžete pochybovat o jeho vině, Ararat řekla, že je vrah a že mu žena zahýbala, tak to podle té nanynky nemohl nikdo jiný udělat., To že tahala za nos fůru Arabů a ti si jen tak něco nenechají líbit, viz zavražděná Syřanka, kterou zavraždila vlastní rodina.

kukulin
9. 10. 2015 • 14:34

Hlavně, že má Culombo elektrické dráty, kterými byly dívky zabity včetně Petrových otisků a vzorek jedu, který dívkám Culombo namíchal do pití.

ararat
4. 10. 2015 • 20:56

tomu snad ani sama sobě nevěříš? nečti detektivky ani horory,či sci-fi a použij selský rozum.

xsedmikraska
4. 10. 2015 • 07:30

lalia - já fakt nepochopím, jak někdo může hájit Kramného. Který byl sám zavřen na pokoji s děvčaty celých 24 hodin. Je dokázáno, že se nepokusil přivolat pomoc a holky neměly možnost z pokoje vylézt. Monika byla starostlivá máma (ostatně ze záběrů i fotek její dcerka vyznívá jako veselé bezstarostné dítě), tak mi vysvětlete, proč by se nepokusila dítěti pomoci! Kdyby ji bylo zle, jak Kramný popisuje. Když je někomu tak zle, že z toho umře, tak se musely trápit pořádně a dlouho. Ovšem, Kramný to zdůvodňuje tím, že jemu bylo nejhůře a na rozdíl od obou on žije. Kramný vylezl ven pro pití. Tudíž měl možnost pomoc volat, hovořil i s pokojskou službou....proč nezavolal pomoc k rodině, která byla v křečích a trpěla? Dala jste si tuhle otázku? Podle mne vylezl ven ne pro pití, ale zbavoval se něčeho, co v pokoji být nesmělo, protože by to prokázalo jeho vinu. Jeho chování poté taky nenasvědčuje tomu, že byl zdrcen ze ztráty rodiny. Měl potřebu se pořád obhajovat slovy, že on s tím neměl nic společného? Jak to, že ne? Přinejmenším to, že neposkytl rodině pomoc. Jak může mít někdo klapky na očích a myslet si, že Kramný je nevinný? To mi fakt rozum nebere.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.