Hrušínský po vážné nemoci: Drastický zákaz lékařů! Divíte se, že se takhle šklebí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Hrušínský po vážné nemoci: Drastický zákaz lékařů! Divíte se, že se takhle šklebí?

Jan Hrušínský s naštvaným výrazem ve tváři polyká kůrku chleba. Šplechové nezdravý pokrm moc chutnal.
Jan Hrušínský s naštvaným výrazem ve tváři polyká kůrku chleba. Šplechové nezdravý pokrm moc chutnal. (Foto: showpix.cz, ara)

Sbíhaly se mu sliny nad gulášem, ale musel vzít zavděk suchým chlebem! I když Jan Hrušínský (60) vybojoval svůj život, co se týče jídelníčku, vyhráno zdaleko nemá. Před třemi měsíci ležel v umělém spánku po prasknutí žlučníku, tepny a oboustranném zápalu plic, proto stále drží přísnou dietu!

Chleba herci příliš nešmakoval, když se všichni kolem cpali lahodným guláškem, tvářil se hodně kysele. Honila ho mlsná a ta božská mana tak voněla! Není se čemu divit, že jednou zašvindloval a kůrku do omáčky alespoň omočil. Zato jeho manželka Miluše Šplechtová (57) vypadala, že jí i za něj. Guláš doslova hltala.

„Guláš jsem nejedl, sice se cítím skvěle a mé zdraví se každým dnem zlepšuje, ale pořád mám opravdu tristní dietu, ještě tři měsíce,“ řekl deníku Aha! Hrušínský, který společně s herci Divadla Na Jezerce přišel podpořit charitativní akci Letního domu. Chudým podávali právě nezdravý, ale dobrý guláš. 

Přečtěte si
mord
26. 9. 2015 • 12:36

A ty stále oplzla hnusna a nechutna amplituda nikdy nezklames

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.