Přiznání, ze kterého mrazí! Miluše Šplechtová (57): O kontaktech se záhrobím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Přiznání, ze kterého mrazí! Miluše Šplechtová (57): O kontaktech se záhrobím!

Miluše Šplechtová
Miluše Šplechtová (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, archiv)

Herečka Miluše Šplechtová žije dlouhé roky ve spokojeném manželství s hercem Janem Hrušínským. Jejich harmonický svazek ale dostal v poslední době zabrat. Ačkoliv téměř utekl hrobníkovi z lopaty, ze smrti jeho manželka strach nemá.

Jan Hrušínský musel čelit mnoha zdravotním problémům, podstoupit náročné operace. Jeho manželka byla ale stále při něm. Zpočátku obyčejné problémy se žlučníkem a žlučníkovými kameny, které se většinou úspěšně řeší operací, přerostly v nečekanou hospitalizaci na ARU a následně dvanáct dní v umělém spánku. Rehabilitace naštěstí probíhala úspěšně, určitě i díky neustálé podpoře ze strany M. Šplechtové.

Ze smrti strach nemám
Jak prozradila Šplechtová magazínu OnaDnes, ze smrti strach nemá. Sama se s ní potýkala už od mládí. V sedmnácti jí zemřela maminka a tatínek devět let nato. Tato náhlá úmrtí ji prý donutila zamyslet se nad tím, že život smrtí nekončí. Energii blízkých zemřelých vnímá stále. Ačkoliv o manžela měla v době jeho zdravotních problémů velký strach, vlastní smrt prý vnímá jen jako lítost nad tím, že už tu nebude.

Na smrt herečka zřejmě často nepomýšlí i v důsledku své velké zaměstnanosti. Kromě Divadla Na Jezerce, které provozuje společně se svým manželem, se totiž v poslední době intenzivně věnuje také natáčení seriálů.

Přečtěte si
6010
13. 10. 2015 • 11:25

Jak to, že mně nic nemrazí?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.