Libuše Švormová (80): Česká Angelika nemůže přijít na jméno té nové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Libuše Švormová (80): Česká Angelika nemůže přijít na jméno té nové!

Libuše Švormová oslavila nedávno životní jubileum.
Libuše Švormová oslavila nedávno životní jubileum. (Foto: ara)

V létě oslavila 80. narozeniny, minulý týden pak česká Angelika Libuše Švormová v rámci svého jubilea odehrála v Divadle na Vinohradech benefiční představení Bytná na zabití! Legendární herečka je zkrátka pořád akční! Dokonce si pořídila nový film s Angelikou.

Libuši Švormovou zajímalo, jak novodobá Angelika z roku 2013 s francouzskou herečkou Norou Arnezeder (26) v hlavní roli vypadá. Jenže byla zklamaná! „Nelíbilo se mi to! Myslím si, že už v tom nebudou pokračovat, protože ve Francii to vůbec nemělo úspěch. Dívka hezká, ale s krásou Michèle Mercier se to prostě vůbec nedá srovnat,“ posteskla si Švormová. „Už to není ta Angelika s tím nevinným výrazem! Ta žena, před kterou kdo nevylezl na strom nebo neseskočil do vody, tak to všechno měla,“ dodala Švormová, která mluví pořád stejně jako v době, kdy markýzu andělů namlouvala.

O tom, že je česká Angelika Libuše Švormová stále velmi akční, svědčí její pracovní vytíženost. Momentálně totiž natáčí nový seriál pro televizi Prima Opilé kuře. „V televizi půjde po Vánocích a hraju v něm strašnou babu. Můj muž se děsí, že ho budou lidé litovat, co má doma za semetriku. Ale je to prostě role,“ svěřila se Švormová.

 



Přečtěte si
vydedena
27. 9. 2015 • 12:22

Stačí se dva roky nepostarat t o záhon a je samá "husí noha" Kulturní í rostliny potřebují péči, kopříva a pýr nikoliv, ty porostou. Zvláště když se jím dostane prostoru a světla.

stekajicikocka
27. 9. 2015 • 12:18

Neměla bych vůbec chuť dívat se na novou verzi. Stejně tak plány točit Winnetua znovu jsou nesmysl. On sice kdysi existoval, viděla ho jako němý film moje babička/ 1895/ aleč verzi s Bricem už nepřekoná nikdo. Diskuze na Actuálně jsou zrušeny a tady to envadí? Kam to dojde, když se vytrhá kultivovanost z půdy a dvůr k zamoří jen plev ?

-bello-
27. 9. 2015 • 11:18

eisenbieger haha, od tebe to sedí Kolik jsi dnes odhadl svou čůrací hadičku ? 30 , 27 , 25 cm ? Že se ani na tohle " panitchky " nechytaj ? Se nediv, uslintaný 70 letý prostatik fakt NE ! bléééé

6010
27. 9. 2015 • 08:15

Jo hlas Libušky Švormové k Angelice patří.Je to nezaměnitelné.Namluvila jí moc dobře, nikoho jiného si neumím představit.Vždy jí poznám podle hlasu, když někde promluví a hned se mi vybaví Angelika.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.