Švormová vystřídala v seriálu Andresíkovou: Záskoky snů za 118 000 korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Švormová vystřídala v seriálu Andresíkovou: Záskoky snů za 118 000 korun!

Švormové se záskoky opravdu vyplatí!
Švormové se záskoky opravdu vyplatí! (Foto pro Aha! – FTV Prima, ara)

Když náhle onemocní herečka, nahradí jI Libuše Švormová (79). Ta letos zažila takový záskok už dvakrát. Nejprve vzala roli za Janu Štěpánkovou (80) v seriálu Cesty domů, a teď za Janu Andresíkovou (73) ve Svatbách v Benátkách.

„Paní Andresíková hrála malou roli důchodkyně Hořčičkové, kterou roztočila. Byla ale zdravotně indisponovaná. Proto se přepsal scénář a byla nahrazena paní Švormovou,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu s tím, že »čarodějnice z Arabely« prý špatně chodila. Navíc ji trápil zákal očí a čeká ji operace.

„Libuše Švormová měla jen tři natáčecí dny, a protože za jeden dostala okolo šesti tisíc, vydělala si zhruba osmnáct tisíc korun,“ prozradil zdroj. Herečka si tak vydělala slušné peníze, zahrála si nevěstu, setkala se s kamarádem a ještě si udělala výlet. „S Petrem Pelzerem se známe léta, byli jsme spolu v angažmá v Městských divadlech pražských, ale před kamerou spolu hrajeme, myslím, poprvé. Bylo to hezké setkání, točilo se v létě, tak jsem si stihla ještě prohlédnout Benátky nad Jizerou,“ pochvalovala si Švormová. Zlaté Cesty
Pro Švormovou nebyly Svatby v Benátkách prvním záskokem. V lednu narychlo převzala roli paní Konůpkové v seriálu Cesty domů za Janu Štěpánkovou, která skončila v nemocnici s otřesem mozku. Role tety mafiána Záviše nebyla jen epizodka, a protože po krátké pauze už zase natáčí, vynesla jí určitě už víc než 100 000 korun.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.