Záchranářka Hornáčková o únosu z Cest domů: Modřina od paralyzéru a skutečná krev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Záchranářka Hornáčková o únosu z Cest domů: Modřina od paralyzéru a skutečná krev!

Při zkoušce na omráčení paralyzérem to ještě šlo, pak ale Jarmil Škvrňa přitlačil, až herečce udělal modřiny.
Při zkoušce na omráčení paralyzérem to ještě šlo, pak ale Jarmil Škvrňa přitlačil, až herečce udělal modřiny. (Foto pro Aha! – FTV Prima)

Záchranářce Lucii ze seriálu Cesty domů při natáčení jejího únosu do smíchu nebylo. „Měla jsem strach. Bylo to nejdrsnější natáčení, jaké jsem kdy zažila,“ řekla Aha! herečka Henrieta Hornáčková (30). Utržila skutečná zranění.

Napřed žhavý polibek se seriálovým milencem Hynkem v podání Romana Zacha (41) a pak brutální útok. Henrieta má coby Lucie za sebou jednu z nejnáročnějších scén. Odnesla ji modřinami na krku a sedřeným předloktím.

Podle scénáře se to zdálo jednoduché. Herečka se loučí s milovaným mužem, vtom k chodníku přirazí auto a vyskočí únosce. Lucii omráčí paralyzérem a nese ji do svého přistaveného auta. Vše je dílem okamžiku. Napíše se to snadno, ale realita je horší. Herec Jarmil Škvrňa (45) s poměrně vysokou »bezvládnou« Henrietou dost zápasil.

A paralyzér držel v ruce poprvé. Tak na kolegyni tlačil, až z toho chudák měla obří modřinu na krku. Narvat ženu s dlouhýma nohama do auta taky nebylo úplně jednoduché. Pak se rozjel tak prudce, že si z toho herečka odnesla sedřené celé přeloktí. „Měla jsem strach. Během tohoto natáčení jsem doslova nasadila vlastní kůži,“ přiznala sympatická Henrieta.



Autor:  hoh

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.