Trable v ráji? Vévodkyně Kate se smutkem ve tváři! Dosáhla královna konečně svého? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trable v ráji? Vévodkyně Kate se smutkem ve tváři! Dosáhla královna konečně svého?

Kate Middleton nepůsobí šťastně. Co za tím stojí?
Kate Middleton nepůsobí šťastně. Co za tím stojí? (Foto: ara)

Po dlouhé době se Kate Middleton objevila znovu na veřejnosti. Vzhledem ke spekulacím o jejím zdraví, by její příznivci mohli být v klidu. Jenže krásná tvář vévodkyně zrcadlí únavu a starosti. Nepomáhá jí snad už její matka? Po Carole Middleton není poslední dobou ani vidu ani slechu, možná tedy královna konečně dosáhla svého. Nastal snad čas návratu ke starým pořádkům?

Kate Middleton je po princezně Dianě jakousi druhou rebelkou královské rodiny. Revoluci v protokolu jí zatím pomáhala vést její matka, a to se královně nelíbí už dlouho. Na její nelibost William ani Kate nebrali příliš ohledy, ale ustaraný pohled vévodkyně vzbuzuje dohady, že se něco děje.

 

Celá Británie nyní spekuluje, proč Kate působí nešťastně. Mimo odchodu její matky se mluví o poporodních depresích, třetím těhotenství, možná není šťastná ve vztahu s Williamem. Pravdu snad ukážou nadcházející dny, kdy Kate čeká plno pracovních povinností. Nechme se tedy překvapit, zda jí opět Carole pomůže a Kate se objeví s veselou tváří plnou optimismu, anebo se smutek v její tváři bude prohlubovat.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.