Davide Mattioli: Rychlý odjezd do Itálie! Auto mu přejelo dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Davide Mattioli: Rychlý odjezd do Itálie! Auto mu přejelo dceru!

Davide Mattioli má strach o svoji dceru Elenu, kterou srazilo v Itálii auto.
Davide Mattioli má strach o svoji dceru Elenu, kterou srazilo v Itálii auto. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Italský zpěvák Davide Mattioli (38) opouští narychlo Českou republiku. Důvod jeho neplánovaného odjezdu je zranění jeho starší dcery Eleny (15)!

Italský zpěvák Davide Mattioli (38) opouští narychlo Českou republiku. Důvod jeho neplánovaného odjezdu je zranění jeho starší dcery Eleny (15)!

„Moje dcera Elena byla na kole stražena autem. Příbuzní mi sdělili, že to snad není nic vážného, prý má »jen« zlomenou nohu, přesto jedu okamžitě za ní, abych jí byl co nejdříve nablízku,“ prozradil nám starostlivý otec Mattioli, jenž se v Čechách proslavil nejen jako sólový zpěvák, ale i jako třetina již zaniklé skupiny DaMiChi, ve které vystupoval společně Michalem Davidem a Chiarou Grilli. O tom, jak dlouho ve své rodné vlasti zůstane, rozhodne až zdravotní stav jeho dcery.

„Nejbližší vystoupení jsem zrušil a příští týden mám natáčet v Itálii pro televizní Canale 5 rozhovor,“ dodal Davide, který právě u nás dotočil své poslední sólové album.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.