Karel Gott - Mistr si barví hřívu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Karel Gott - Mistr si barví hřívu?

Karel Gott s prošedivělou hlavou loni v prosinci na Václavském náměstí...
Karel Gott s prošedivělou hlavou loni v prosinci na Václavském náměstí... (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Nevšiml si toho jen málokdo! Zpěváku Karlu Gottovi (67) poslední dobou ubyly šediny a zčernaly vlasy. Co se s Mistrem děje? Že by začal špatně snášet své staří, a uchýlil se proto k radikálnímu kroku, jak zapracovat na své vizáži, aby vypadal stále svěže a »mladě«?

Ještě na podzim měl Karel Gott soustu šedivých vlasů, kterých si nešlo nevšimnout. Sám k tomu ale říkal. „Nechávám stáří volný průběh.“ A veřejnost s Českým slavíkem souhlasila a vážila si toho, že miláček národa stárne s »glancem«. Když se ale zpěvák v posledních týdnech objevil na několika akcích, řada lidí zbystřila. „Kájovi nějak zčernaly vlasy a má je i lesklejší,“ zaznívalo z večírků. „Je to jen přeliv, který mi udělali kvůli natáčení,“ řekl Gott v hloučku známých, se kterými si povídal. „Na panu Gottovi je skutečně vidět, že má na vlasech přeliv. A vůbec se za to nemusí stydět. Jeho účes ožil a krásně se mu leskne,“ řekl deníku Aha! stylista Kája Pavlíček.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.