Miss Michaela Salačová: Její svatba? Velká ostuda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss Michaela Salačová: Její svatba? Velká ostuda!

Šťastní novomanželé Michaela a Dalibor si slíbili věrnost až do smrti na na dětenickém zámku.
Šťastní novomanželé Michaela a Dalibor si slíbili věrnost až do smrti na na dětenickém zámku. (Aha!: Marek Pátek)

DĚTENICE – Miss ČR 2000 a dýdžejka Michaela Salačová (24) spadla do chomoutu! Včera odpoledne se totiž na dětenickém zámku vdala za dýdžeje Dalibora Vajčnera. Veselka ale neproběhla bez potíží.

Miss ČR 2000 a dýdžejka Michaela Salačová (24) spadla do chomoutu! Včera odpoledne se totiž na dětenickém zámku vdala za dýdžeje Dalibora Vajčnera. Veselka ale neproběhla bez potíží. Nehvězdní hosté, protože žádná z Míšiných kolegyň na její vdavky nedorazila, zírali s otevřenou pusou na to, že budoucím novomanželům při tradičním navlékání prstýnků jeden chyběl! Když si pak Salačová před slavnostním fotografováním ze vzteku uloupala všechny umělé nehty, rázem bylo po slávě…

Kdo by na svatbě Michaely Salačové hledal celebrity, byl by zklamán. Dorazila jen její dvorní návrhářka Beata Rajská, která krásné nastávající paní přichystala svatební šaty jako od Sněhurky. Kolegyně z módní branže měly asi v té době nasmlouvované dobře honorované přehlídky, jinak by vdávající se Salačové určitě přijely poblahopřát…

Šok nastal ve chvíli, kdy si na znamení manželského slibu vyměňují čerství novomanželé prstýnky. Mezi hosty to jen jemně zahučelo, když si všimli, že zatímco Dalibor Vajčner Míše prstýnek navlékl, ona sama mu to neoplatila. Nikdo ale netušil, kde nastal zádrhel! Že by se druhý prsten ztratil? Míša to odmítla komentovat! „Jsem ráda, že jsou tu všichni moji blízcí a taky rodina Dalibora. Jsem strašně šťastná a nic jiného neřeším,“ rozplývala se po obřadu sama Míša, která si k rodnému příjmení přibere i to manželovo.

Její veselí ale vydrželo už jen chvíli. Když s ostatními svatebčany prováděla na manželovi jeden ze svatebních zvyků a nasazovala mu na nohu kouli na znamení, že by se měl co nejvíce držet domova, odloupl se mladé paní umělý nehet. Před blížícím se fotografováním proto naštvaně strhla všechny ostatní. „Všechno musí být perfektní,“ vysvětlovala udiveným přihlížejícím.

Na svatební hostinu odjeli nyní už manželé Vajčnerovi do nedaleké Staročeské krčmy, ve které se podávala typická česká jídla. Noc se Míša s Daliborem rozhodli strávit na zámku, líbánky však zatím odložili. „Oba pracujeme, teď na ně prostě není čas,“ rázem utnuli dohady svých příbuzných a kamarádů, že by na společné dovolené mohli zapracovat na miminku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.