France po operaci: Mám hrozné bolesti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

France po operaci: Mám hrozné bolesti!

Zmlácený Martin France má obličej po operaci celý nateklý, a proto ho stále leduje.
Zmlácený Martin France má obličej po operaci celý nateklý, a proto ho stále leduje.

PRAHA – Martin France (36) za svojí statečnost trpí! Zpěvák a moderátor, který se již řadu let věnuje i charitativním projektům, si od minulého týdne prochází doslova peklem.


Za to, že se zastal svého kamaráda, který čelil brutálnímu útoku tří násilníků, mohl Martin přijít částečně i o zrak! „Nebýt brzkého převozu do nemocnice, asi bych už na levé oko nikdy neviděl,“ přiznal včera deníku Aha! France, kterému na stomatologické klinice na Karlově náměstí ve středu »rovnali« obličej po tomto surovém útoku.

„Mám za sebou hodinovou operaci, ze které jsem se pak dostával na JIP. Je to pro mě jako ten nejhorší sen v životě, kterému stále nevěřím,“ říká France, pro kterého to byla vůbec první operace v životě. „Je to hrozná bolest, nemůžu se pořádně hýbat, natož něco sníst. Od hlavy mě bolí celé tělo a kvůli zlomené lícní kosti, velmi špatně artikuluji,“ stěžuje si Martin a rukama si zakrývá svůj pomlácený obličej a zakrvavené oko studeným obkladem.

„Teď mě čeká každé dvě hodiny vyšetření a stále jsem na kapačkách,“ mluví zničeně o svém zranění France, který doufá, že by se za měsíc mohl dokonce vrátit ke své práci moderátora v pořadu Natoč si svůj klip na televizi Óčko. „Opravdu spoléhám na to, že ty chlapy chytnou. Věřím, že pomohla i odvysílaná reportáž v Krimi Live,“ doufá Martin, kterého už v nemocnici navštívili jeho dobří kamarádi, mezi něž patří třeba Slávek Boura, Eva Hurychová nebo Jana Kratochvílová.


Autor: Soňa Stehlíková
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.