Princ George (2): Nejsmutnější oslava narozenin! Kdo se na něj vykašlal? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Princ George (2): Nejsmutnější oslava narozenin! Kdo se na něj vykašlal?

Princ George bude slavit druhé narozeniny, bohužel nedorazí všichni jeho blízcí...
Princ George bude slavit druhé narozeniny, bohužel nedorazí všichni jeho blízcí... (Foto: Profimedia.cz, Reuters, ČTK, Zbyněk Pecák)

Britský princ George oslaví ve středu druhé narozeniny. Královská rodina prý nicméně chystá jen decentní soukromou párty na svém venkovském sídle Anmer Hall ve východoanglickém hrabství Norfolk, informují britská média.

Oslavu podle britského listu The Telegraph sama naplánovala matka batolete, vévodkyně Kate. Dorazí prarodiče Michael a Carole Middletonovi, teta Pippa Middletonová, kmotři a kamarádi. Druzí prarodiče, princ Charles a jeho žena Camilla, se oslavy nezúčastní, neboť jsou na oficiální návštěvě západní Anglie.

Není prý ani jisté, zda kvůli svým pracovním závazkům stihne oslavu Georgeův otec, princ William, který začal minulý týden pracovat jako druhý pilot u letecké záchranné služby.

Georgeova oslava tedy proběhne v kruhu rodinném, ovšem malý princ bude obklopen hlavně klanem Middletonů. Rovněž je otázkou, zda se nedala přeplánovat i oficiální návštěva, na kterou se vydal jeho dědeček Charles s manželkou, vždyť narozeninová oslava vlastního vnoučka je dobrý důvod pro změnu pracovních plánů. A narozeninová oslava bez tatínka? To už je opravdu smutné...

Loni byly narozeniny prince George daleko opulentnější, zúčastnila se jich jako čestný host i královna Alžběta II. William a Kate loni požádali veřejnost, aby jejich synovi neposílala žádné narozeninové dárky.



Přečtěte si
mandat
22. 7. 2015 • 19:22

Je to rozmazlenej fracek.

popocatepetl
22. 7. 2015 • 10:39

Tchýně Middletonová se zase jednou vytáhla a ukázala, co je zač, když oslavu narozenin následníka trůnu naplánovala na dobu, kdy tatínek a dědeček kvůli povinnostem v zájmu státu nemohou. Určitě se obě ženské Middletonovy, neb všechny tři, hodně radovaly, že jim to tak vyšlo. Nejspíš předtím ještě ponoukaly tatínka: jen klidně vem tu službu, vždyť o nic nejde, služba poddaným je přednější! A teď ho pomluví. Myslím, že se dočkáme mnoha anglických románů a filmů o zákeřných tchýnách, ke kterým předlohu poskytne tchýně Middletonvá. To se málokdy vidí, takový vzor zlé tchýně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.