První společné foto princátek! Najdete rozdíl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

První společné foto princátek! Najdete rozdíl?

V roce 1984 malý Harry tehdy v náručí Williama spokojeně spinkal. Na rozdíl od Harryho se Charlotte čiperně rozhlíží po okolí.
V roce 1984 malý Harry tehdy v náručí Williama spokojeně spinkal. Na rozdíl od Harryho se Charlotte čiperně rozhlíží po okolí. (Foto: ČTK, EPA, Reuters, Twiter, koláž Ahaonline.cz)

Kensingtonský palác zveřejnil na sociální síti Twitter první společné foto prince Georgea (22 měsíců) a jeho sestřičky Charlotte (1 měsíc). George se navlas podobá svému tátovi, který se ve stejné póze fotil s bráchou Harrym před 31 lety!

Oficiální foto roztomilých sourozenců zveřejnila britská monarchie překvapivě na sociální síti. „Prince William (32) a Kate (33) se rozhodli zveřejnit jeden snímek den předtím, než další fota uvolní pro média. Chtěli tak symbolicky poděkovat veřejnosti za jejich podporu při narození Charlotte,“ prozradil důvěrný zdroj. A když se podíváte na fota, okamžitě vás zarazí neuvěřitelná podoba Georgea s Williamem. Holt, jablko nepadá daleko od stromu!




Přečtěte si
mekanikk
9. 6. 2015 • 13:55

-bello-mistr mystifikace promluvil Ty sis vybájila meka a urputně se tady snažíš prezentovat svůj milostný příběh...Koho ty vagíno chceš kritizovat?

matylda-rut
9. 6. 2015 • 09:51

...tak ještě jednou, ty se sice zastáváš všech o kterých se zde píše, ale obratem napadáš sprostě diskutující, takže kdo je vlastně horší, ti co napíší svůj názor, ale chovají se k ostatním diskutujícím slušně, nebo ty, která se všech o kterých se píše zastává, ale současně se jako primitiv naváží sprostě do diskutujících? Děláš ze sebe něco co nejsi, proto ti to lidé vrací. Na jednu stranu si hraješ na tu, která je nad věcí, vzápětí sprostě osočíš každého kdo má jiný názor. Takže se zamysli nad sebou nebo si přečti své příspěvky, to je počteníčko. Dám ti jednu radu, piš k článku jako ostatní a nech ostatním místo na vyjádření. A troichu sebekritiky by neuškodilo. Jinak nic ve zlém.

ararat
9. 6. 2015 • 08:08

matyldo-rut a víš že mi to je tak jedno,já to neprožívám,pro mě je důležitější zda ten člověk co píše hnusoty,je horší než nějaké čárky a tady nejsme ve škole,tady se to až tak nebere,je mi to docela směšné,protože docházejí argumenty,tak se hledá jak najít chybu...no a klidně si hledejte chyby já je na vás také vidím a to je mi fakt ukradené

ararat
9. 6. 2015 • 08:04

-bello- jsi blbější než jsem si myslela,nejsem dokonalá a vůbec se za to nestydím,ale ty jsi dobře trefená a to co ti příjde směšné je je ubohost sama,jsi jednoduchá ,taková jsi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.