Víme, co dostane princátko George ke třetím narozeninám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Víme, co dostane princátko George ke třetím narozeninám!

Malý princ bude na party jistě ve svém živlu.
Malý princ bude na party jistě ve svém živlu. (Foto ara)

Malé princátko oslaví třetí narozeniny už příští pátek! Jeho rodiče princ William a Kate Middleton prozradili, na jaké dary se může roztomilý George těšit.

Nové štěně od maminky a tatínka

Královská rodinka má v tuto chvíli černého kokršpaněla Lupa a křečka Marvina. Do smečky nyní přivítají nový přírůstek. Bude jím štěňátko boloňského psíka, kterého dostane George od svých rodičů. Zaplatí za něj 1 800 liber. Roztomilí psíci se dožívají patnácti let. Pro George bude ideálním společníkem i proto, že malému zvířeti stačí jedna krátká procházka denně. Královská rodina se totiž stěhuje zpět do Londýna, kde bude nyní trávit většinu času. Malého George od září 2017 čeká nástup do školky Wetherby poblíž Kensingtonského paláce. V luxusním zařízení zaplatí královští rodiče 6 540 liber za jedno pololetí.

Vláček za 300 liber

Princátko je stejně jako spousta jiných kluků blázen do vlaků. Od rodičů dostane velmi vzácný vlakový set od firmy Hornby. Vláček s dráhou a stanicí je všude vyprodaný. Na Amazonu jste ho mohli pořídit za 300 liber.

Aston Martin od dědečka

Autíčka Aston Martin jsou rodinnou tradicí. Jednoho vlastní princ Filip. Princ Charles dostal Astona Martina ke svým jednadvacátým narozeninám přímo od královny. Charles obdaruje vnuka hned dvěma modely aut. Jeden z nich je miniverze Astona Martina, kterým se proháněl samotný James Bond ve filmu Goldfinger. Ten doplní ještě stříbrný model. George si na obě autíčka ale musí počkat až na své šesté narozeniny.

Jaká bude party?

Party se bude stejně jako loni odehrávat v Anner Hall v  Norfolku. Vysoké zdi zde totiž chrání rodinu před dotěrnými blesky fotografů. Sídlo má spoustu místností, kde mohou pro malého George připravit zábavné hry a rozlehlá zahrada je ideálním místem pro letní party. Oslavy budou ostatně hned dvě. S královnou a dalšími členy královské rodiny si George užije ještě skotskou party.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.