Šokující! Řidiči, dejte si dvě piva! To navrhuje senátor Kubera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šokující! Řidiči, dejte si dvě piva! To navrhuje senátor Kubera!

Jaroslav Kubera
Jaroslav Kubera (Aha! – Martin Přibyl)

Senátor Jaroslav Kubera (ODS) se stal advokátem všech opilců v zemi! Nedá mu spát, že v několika jihoevropských zemích se toleruje hladina alkoholu v krvi do 0,5 promile. A chce, aby i ČR opustila zásadu nulové tolerance!

To není novinářská kachna! Horko zřejmě tak rozpálilo mozek senátora Jaroslava Kubery, že přišel s revolučním nápadem, jak zbavit viny všechny pivaře i milovníky vína. Kdyby Parlament ČR totiž schválil návrh známého populisty Kubery, mohli byste vyjet na silnici i po pozření dvou desítek či sklenky vína. Z toho, že na silnicích ČR ročně zemře kolem šesti set lidí, si Kubera evidentně nic nedělá. A to se ještě za poslední léta situace nepatrně zlepšila díky zavedení  50km rychlosti v obcích, povinnému svícením i ve dne a budováním kruhových objezdů.

"Je tady dostatek eurofilů, kteří vzhlížejí k Evropské unii jako k bohu, a protože EU to má upravené vesměs mezi 0,5 promile a 0,8 promile, tak přece v rámci integrace bychom neměli být výjimkou," řekl Novinkám Kubera a dodává: "Když policie naměří řidiči 0,25 promile, tak ho odvezou na krev, což stojí peníze. Nakonec zjistí, že nemá v krvi nic, takže ho zase vezou zpátky." Naštěstí vedení Policie ČR, lékaři ani zodpovědní politici podobné nápady neberou vážně. Jaroslav Kubera se už jednou nechvalně proslavil, když zbavil majitele domů povinnosti uklízet sníh na chodníku, a tím zatížil rozpočty všech obcí v ČR. Jeho nový„zlepšovací návrh“ by už ale měl za následek stovky dalších mrtvých.



Autor:  al

Přečtěte si
ellenic
25. 9. 2015 • 18:34

Pivo působí na každého jedince jinak, někomu dvě piva nevadí a jiný už má po dvou půllitrech dost. Na to, že je politik je tento jeho návrh dost skandální . No co lze očekávat od Kubery, co návrh, to směšný unikát, nedivím se, mozek má obalený nikotinem. Potkala jsem ho v Teplicích, vypadá hrozně. Kdy už konečně skončí, že politik, poslanec či senátor bere dva platy. To to kompetentním nevadí. Je to vůči ostatním lidem amorální. Prostě cpeš se do politiky, tak jedna funkce, jeden plat a dost . A potom by i Kuberu přešly takové kraviny .

prdyvrdy
23. 7. 2015 • 11:26

on ho nikdo nemusel volit, stačilo když pár blbounů volilo ODS a Kubera byl na prvním místě kandidátky a pak lidi čumí to je tak, když 50% národa nepochopilo za těch 25 let volební zákon

hufnagll
23. 7. 2015 • 11:19

Říká se že hlupák to má v hlavě vychlastaný ale Tubera to má vyhulený.Má v sobě tolik dehtu že v kremaci ušetří

oldedek
23. 7. 2015 • 10:25

Jeden z největších genitálů ÓDéeS - ten je jstejně hloupý jako Venca Klausů - má velký podíl na úmrtí ÓDéeS

govana
23. 7. 2015 • 10:10

odporný politik který léta bere plat starosty a plat senátora a není mu to vůči národa blbý,v jednom rozhovoru řekl:,,Proč bych to nebral?Když můžu?Hovado nenažraný,snad se mu ta jeho hamživost vrátí...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.