Missky se nelíčí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Missky se nelíčí

Kateřina Průšová používá jen korektor pod oči a hydratační krémy.
Kateřina Průšová používá jen korektor pod oči a hydratační krémy. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Kateřina Průšová (23) chodí bez make-upu! Suverénní modelka a bývalá Miss se na včerejší prezentaci nového trendu líčení od prestižní kosmetické značky Clarens nechala slyšet, že skoro nikdy nechodí nalíčená.

Kateřina Průšová (23) chodí bez make-upu! Suverénní modelka a bývalá Miss se na včerejší prezentaci nového trendu líčení od prestižní kosmetické značky Clarens nechala slyšet, že skoro nikdy nechodí nalíčená.

„Vůbec se nemaluji, používám jen korektor pod oči a hydratační krémy,“ svěřila se deníku Aha! Průšová. A jak to vypadá, její kolegyně a letošní České Miss se stejně jako Kateřina narodily s krásně jemnou pokožkou. Klára Medková, Lucie Hadašová nebo Eva Čerešňáková se totiž na akci v nákupním centru Chodov chlubily, že žádné líčení prý ke svému životu nepotřebují. „Nosím jen lesk na rty, nic víc,“ řekla Hadašová. Na tu se do shopping parku přišlo podívat spousta zvědavců a Lucie jim tak zpříjemnila odpolední nákupy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.